Autorijschool Noordzee

Alle informatie over Autorijschool Noordzee.

Starten met praktijklessen? Bij deze school kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Noordzee is 52%, 77 leerlingen deden examen bij de school (rijbewijs B). Deze school biedt theoriepakket(ten) voor: auto. Wil je je goed voorbereiden op je rijlessen? Ga direct aan de slag met online theorie-training. Nog geen theorieboek aangeschaft? Deze theorieboeken zijn aanraders. Les je bij Autorijschool Noordzee? Je hebt keus uit 2 CBR afrijdlocaties: Rijswijk, Leiden.

Contactgegevens, adres en overige info over Autorijschool Noordzee.

De school heet een locatie in Leiden. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van de school: Kenauweg 15, 2331BA Leiden. Neem contact op met de rijschool om je eerste proefles in te plannen, het e-mailadres is: [email protected]. Eventjes bellen? Je bereikt de rijschool op 06 28 54 69 06. De rijschool beschikt over een eigen website, hierbij het adres: rijschoolnoordzee.nl. Uiteraard is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 280551690000. Bij het CBR is de school bekend onder rijschoolnummer 0596H8.

In welke plaats vind je Autorijschool Noordzee?

Plan je route eenvoudig via onderstaande kaart.

Andere scholen in de buurt van Leiden.

Andere rijscholen in de regio? Bekijk hier alle Rijscholen in Leiden. Neem ook even een kijkje bij deze rijscholen: HBO en Richard Verkeersopleidingen.

Ben je de eigenaar van deze rijschool, of werk je er? Stuur ons een bericht om extra informatie over de rijschool toe te laten voegen. Heb je hier rijlessen gevolgd? Help anderen door onderin deze pagina je mening achter te laten.

Meer opvallen? Kies voor een Premium rijschoolprofiel of adverteer je rijschool via Rijschoolspecialist. Klik op de link om verder te lezen over deze diensten.

Specification: Autorijschool Noordzee

Slagingspercentage

52

Aantal examens

77

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon-nr

06 28 54 69 06

Website

rijschoolnoordzee.nl

Adres

Kenauweg 15

Postcode

2331BA

Plaats

Examenlocatie(s)

Rijswijk, Leiden

KvK-nummer

280551690000

Rijschoolnummer

0596H8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Noordzee”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo