Autorijschool op weg

(1 klantbeoordeling)

Alle details over Autorijschool op weg.

Praktijklessen volg je bij deze school met een auto, aanhangwagen achter auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool op weg is 65%, 62 leerlingen legden een examen af (rijbewijs B). De school biedt theoriepakket(ten) voor: auto. Praktijkles volgen bij Autorijschool op weg? Afrijden doe je bij een van de 1 CBR-examenlocaties: Gouda. Theorie nog niet behaald? Ontdek dan hier het theorie boek auto of motor.

Adresgegevens en telefoonnummer van Autorijschool op weg.

De school is gevestigd in Waarder. Hierbij de adresgegevens van deze rijschool: Molendijk 6, 3466NB Waarder. Direct een proefles aanvragen? Neem contact op via info@autorijschool-opweg.nl. Je bereikt de rijschool per telefoon via 0348-502054, of 06-21200998. De school beschikt over een eigen site: autorijschool-opweg.nl. Het KvK-nummer van de school is: 681038320000. De school is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 5472U6.

In welke plaats zit Autorijschool op weg precies?

Plan je route eenvoudig via onderstaande kaart.

Andere rijscholen in de regio Waarder.

Bekijk hier meer Rijscholen in Waarder. Je zou deze twee rijscholen ook eens moeten bekijken: Yes Drive en Rijschool Simia.

Is dit jouw rijschool, of ben je er in dienst? Stuur ons een berichtje om extra informatie of foto’s aan de pagina toe te laten voegen. Als je leerling bent geweest bij deze school horen we graag wat je ervan vond, je helpt anderen er enorm mee je ervaringen te delen. Je kunt je mening onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Op een laagdrempelige manier adverteren? Kijk op deze pagina over rijschool leads en adverteren voor meer informatie.

Specification: Autorijschool op weg

Slagingspercentage

65

Aantal examens

62

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Aanhangwagen achter auto

Beschikbaar

E-mail

info@autorijschool-opweg.nl

Telefoon

0348-502054

Telefoon-nr

06-21200998

Website

autorijschool-opweg.nl

Adres

Molendijk 6

Postcode

3466NB

Plaats

Examenlocatie(s)

Gouda

KvK-nummer

681038320000

Rijschoolnummer

5472U6

1 review for Autorijschool op weg

1.0
0
0
0
0
1

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  1. Marie

    Hele slechte rijschool! Ik snap niet dat deze meneer een rijles mag geven. Ik voelde me erg onveilig samen met deze man in de auto. Hij zat bijna alleen maar op ze telefoon en deed erg ongeïnteresseerd. Verder kon hij vragen die ik had ook niet goed beantwoorden. Dikke onvoldoende!

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo