Autorijschool Chef

Alles op een rijtje over Autorijschool Chef.

Beginnen met praktijkles? Bij deze rijschool kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Chef ligt op 51%, 110 leerlingen deden bij deze rijschool examen (rijbewijs B). Praktijkles volgen bij Autorijschool Chef? Je rij-examen leg je af bij een van de 2 examenlocaties van CBR: Schelluinen, Gouda. Heb je je theorie nog niet gehaald? Ontdek dan hier het theorieboek auto.

Contact- en adresgegevens van Autorijschool Chef.

Je vindt deze school in Woerden. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van de rijschool: Elzenlaan 37, 3442HV Woerden. Bellen? Het telefoonnummer is: 06 24314863. De school is ingeschreven bij het KvK onder nummer 608494870000. Bij het CBR is de school bekend onder rijschoolnummer 6095F1.

In welke plaats vind ik Autorijschool Chef precies?

Gebruik onderstaande kaart om je route te plannen.

Andere scholen in Woerden.

Meer rijscholen? Bekijk hier alle Rijscholen in Woerden. Deze twee rijscholen zijn ook het bekijken waard: Rijschool De Nijs en Autorijschool Modante.

Ben je de eigenaar van of medewerker bij deze school? Neem even contact op om extra informatie aan de pagina toe te laten voegen. Heb je theorie- of praktijkles gevolgd bij deze rijschool? Laat onderin deze pagina een review achter en help anderen de juiste keuze te maken. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Meer informatie over de extra mogelijkheden die Rijschoolspecialist biedt, lees je op deze pagina over adverteermogelijkheden.

Specification: Autorijschool Chef

Slagingspercentage

51

Aantal examens

110

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 24314863

Adres

Elzenlaan 37

Postcode

3442HV

Plaats

Examenlocatie(s)

Schelluinen, Gouda

KvK-nummer

608494870000

Rijschoolnummer

6095F1

Reviews

0.0
0
0
0
0
1

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  1. Javi

    Hij is een grote leugenaar / dief.. hij zoekt zijn slachtoffers en laat ze betalen en daarna komt de smoesjes allemaal. PAS OP ga beter bij een bekende rijschool geen particuliere.. hij staat bekend als frauder

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo