Oke Rijopleidingen

Alles op een rijtje over Oke Rijopleidingen.

Klaar voor de praktijk? Je praktijklessen volg je met een auto, aanhangwagen achter auto, bromfiets. Het gemiddelde slagingspercentage van Oke Rijopleidingen ligt op 63%, 35 personen legden examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Hulp nodig voor het theorieexamen? De rijschool biedt theorielessen aan voor: auto, bromfiets. Begin direct met het bijspijkeren van je theoriekennis en ga van start met online theorie examens om je goed op je CBR-examen voor te bereiden. Theorieboeken kopen? Deze 3 theorieboeken kwamen uitstekend uit de test. Start je met les bij Oke Rijopleidingen? Dan kun je kiezen uit 1 CBR-afrijdlocaties: Gouda.

Welke keurmerk(en) heeft de school?

Maak je over de leskwaliteit maar geen zorgen bij deze school, ze beschikken over een BOVAG-keurmerk. Rijscholen met een keurmerk moeten aan verschillende voorwaarden voldoen. Als leerling ben je bij een dergelijke rijschool verzekerd van hoge leskwaliteit.

Adresgegevens, telefoonnummer en overige informatie over Oke Rijopleidingen.

De rijschool is gevestigd in Oudewater. Op zoek naar de adresgegevens van de rijschool? Dijkgraaflaan 87, 3421XB Oudewater. Heb je een vraag voor de rijschool? Dit is het e-mailadres: [email protected]. De school is telefonisch bereikbaar via (0348) 56 59 05, of 06 42352300. De school beschikt over een eigen website, hierbij: oke-rijopleidingen.nl. Het KvK-nummer van de school is: 301507340000. Bij het CBR is de school bekend onder rijschoolnummer 0976K8.

Waar bezoek ik Oke Rijopleidingen (route & kaart)?

Gebruik de kaart hieronder om je route in te plannen.

Overige rijscholen in regio Oudewater.

Voor meer rijscholen in de regio kan je hier terecht: Rijscholen in Oudewater. Heb je al bij deze rijscholen gekeken? Rijschool Moor en Autorijschool van der Horst.

Ben je eigenaar van deze rijschool, of ben je er werknemer? Klik op de link om extra informatie te laten toevoegen. Heb jij hier rijles gevolgd? Help andere leerlingen door onderaan de pagina je ervaringen te delen. Gebruik je echte naam en mailadres: we verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Je klantenbestand uitbreiden? Via Rijschoolspecialist koop je voordelig rijschool leads in of plaats je advertenties die opvallen bij de juiste doelgroep. Klik op de link voor meer informatie over deze diensten.

Specification: Oke Rijopleidingen

Slagingspercentage

63

Aantal examens

35

Keurmerk

BOVAG

BOVAG

Ja

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Aanhangwagen achter auto

Beschikbaar

Scooter

Beschikbaar

Scootertheorie

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

(0348) 56 59 05

Telefoon-nr

06 42352300

Website

oke-rijopleidingen.nl

Adres

Dijkgraaflaan 87

Postcode

3421XB

Plaats

Examenlocatie(s)

Gouda

KvK-nummer

301507340000

Rijschoolnummer

0976K8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Oke Rijopleidingen”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo