“Hans” Auto en Motorrijschool

Alles op een rijtje over “Hans” Auto en Motorrijschool.

Praktijkles volgen? Bij deze school kan dat met een motor, auto, aanhangwagen achter auto. Het gemiddelde slagingspercentage van “Hans” Auto en Motorrijschool ligt op 47%, 182 leerlingen deden bij deze rijschool examen (rijbewijs B). Past een cursus beter bij je dan een leesboek? Deze rijschool biedt theoriecursus(sen) aan voor: auto. Theorie kun je alvast oefenen, gewoon gratis online. Begin met gratis online theorie oefenen om je optimaal voor te bereiden op het theorie-examen bij het CBR. Nog geen theorieboek aangeschaft? Deze theorieboeken zijn aanraders. Kies je ervoor te lessen bij “Hans” Auto en Motorrijschool? Je hebt de keus uit 2 examenlocaties van het CBR: Gouda, Utrecht.

Contactgegevens, adres en overige informatie over “Hans” Auto en Motorrijschool.

De school heeft een vestiging in Woerden. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van deze rijschool: Stromenlaan 9, 3448CA Woerden. Dit is het e-mailadres van de rijschool: [email protected]. Eventjes bellen? Je bereikt de rijschool op (0348) 42 00 09, of 06 61 19 14 02. Voor meer info check je de eigen website van de rijschool: autorijschoolhans.com. Het KvK-nummer van de rijschool is 301044200000. Deze rijschool is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 6153K3.

In welke plaats vind je “Hans” Auto en Motorrijschool (route & kaart)?

Via de kaart hieronder plan je gemakkelijk je route naar de rijschool.

Overige rijscholen in de buurt van Woerden.

Klik hier voor een overzicht van alle rijscholen in Woerden. Heb je deze twee rijscholen trouwens ook al bekeken? Autorijschool Amer en Autorijschool Chef.

Is dit jouw rijschool, of ben je hier werknemer? Neem contact met ons op om extra informatie toe te laten voegen! Heb jij je theorie- of praktijkles bij de rijschool gevolgd? Laat je review achter en help andere leerlingen de juiste rijschool te kiezen.

Op een laagdrempelige manier adverteren of leads inkopen? Kijk op deze pagina over rijschool leads en adverteren voor meer informatie.

Specification: “Hans” Auto en Motorrijschool

Slagingspercentage

47

Aantal examens

182

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Aanhangwagen achter auto

Beschikbaar

Motor

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

(0348) 42 00 09

Telefoon-nr

06 61 19 14 02

Website

autorijschoolhans.com

Adres

Stromenlaan 9

Postcode

3448CA

Plaats

Examenlocatie(s)

Gouda, Utrecht

KvK-nummer

301044200000

Rijschoolnummer

6153K3

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review ““Hans” Auto en Motorrijschool”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

“Hans” Auto en Motorrijschool
“Hans” Auto en Motorrijschool

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo