Autorijschool Prosman V.O.F.

Lees alles over Autorijschool Prosman V.O.F..

Starten met praktijklessen? Bij deze school kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Prosman V.O.F. is 50%, 8 personen legden examen af (rijbewijs B). Alvast je theorie oefenen? Je kunt direct online oefenen met gratis theorie-examens. Nog geen theorieboek aangeschaft? Deze theorieboeken zijn echte aanraders. Kies je voor les bij Autorijschool Prosman V.O.F.? Je rij-examen doe je bij één van de 1 examenlocaties van het CBR: Utrecht.

Contact & telefoon van Autorijschool Prosman V.O.F..

Deze school vind je in Woerden. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van de school: Fluitekruidweide 15, 3448JA Woerden. Heb je een vraag voor deze school? Dit is het e-mailadres: [email protected]. De school is telefonisch bereikbaar op 06 10 86 73 08. De school beschikt over een eigen site, hierbij het adres: autorijschoolprosman.nl. Het KvK-nummer van deze school is: 300933030000. Deze rijschool is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 6330H2.

Waar bezoek ik Autorijschool Prosman V.O.F. (kaart en route)?

Plan je route eenvoudig via onderstaande kaart.

Overige rijscholen in de buurt van Woerden.

Bekijk hier alle Rijscholen in Woerden. Neem ook even een kijkje bij deze twee scholen: Autorijschool “Tuls” en Autorijschool op weg.

Werk je bij deze school, of ben je eigenaar? Om meer informatie toe te laten voegen kun je ons een mailtje sturen. Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling.

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden rijschool leads in te kopen, extra op te vallen met een premium-profiel of advertenties te plaatsen.

Specification: Autorijschool Prosman V.O.F.

Slagingspercentage

50

Aantal examens

8

Auto

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon-nr

06 10 86 73 08

Website

autorijschoolprosman.nl

Adres

Fluitekruidweide 15

Postcode

3448JA

Plaats

Examenlocatie(s)

Utrecht

KvK-nummer

300933030000

Rijschoolnummer

6330H2

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Prosman V.O.F.”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Autorijschool Prosman V.O.F.
Autorijschool Prosman V.O.F.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo