Autorijschool Koene

Alles wat je wilt weten over Autorijschool Koene.

Beginnen met praktijkles? Bij deze rijschool kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Koene is 78%, 9 personen deden bij deze rijschool examen (rijbewijs B). Start je met les bij Autorijschool Koene? Dan kies je uit 1 CBR examenlocaties: Zaandam. Binnenkort je theorie behalen? Vind hier je beste keus voor het theorie-examen boek.

Telefoonnummer, adresgegevens en overige informatie over Autorijschool Koene.

Je vindt deze rijschool in Zaandam. De adresgegevens: Koningsdiep 48, 1509WD Zaandam. Eventjes bellen? Je bereikt de rijschool op telefoonnummer 06 45 51 4227. Het KvK-nummer van deze rijschool is 615946360000. Bij het CBR is de rijschool bekend met rijschoolnummer 7928H4.

Waar vind ik Autorijschool Koene precies?

Via onderstaande kaart plan je gemakkelijk je route of bekijk je extra foto’s van de rijschool.

Meer rijscholen in Zaandam.

Klik hier voor alle Rijscholen in Zaandam. Bekijk ook deze twee rijscholen uit dezelfde regio: Rijschool Kool Culemborg en Rijschool Mooibroek.

Ben je eigenaar van deze rijschool, of ben je er werknemer? Klik op de link om extra informatie te laten toevoegen. Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Zorg dat je rijschool opvalt bij de juiste doelgroep: adverteren via Rijschoolspecialist is laagdrempelig, voordelig en zeer effectief! Klik op de link voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Autorijschool Koene

Slagingspercentage

78

Aantal examens

9

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 45 51 4227

Adres

Koningsdiep 48

Postcode

1509WD

Plaats

Examenlocatie(s)

Zaandam

KvK-nummer

615946360000

Rijschoolnummer

7928H4

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Koene”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo