Autorijschool Koene

Alles over Autorijschool Koene.

Beginnen met praktijkles? Bij deze rijschool kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Koene is 60%, 10 personen deden examen bij deze rijschool (rijbewijs B). Zet de eerste stap richting je rijbewijs, ga direct aan de slag met een gratis theorie-cursus om je optimaal op het CBR-examen voor te bereiden! Op zoek naar de allerbeste theorieboeken? Check onze top 3! Begin je met rijles bij Autorijschool Koene? Je hebt de keus uit 1 examenlocaties van CBR: Zaandam.

Telefoonnnummer en overige contactgegevens van Autorijschool Koene.

De school heet een locatie in Zaandam. Op zoek naar de adresgegevens van deze school? Koningsdiep 48, 1509WD Zaandam. Telefonisch contact? Je bereikt de rijschool op telefoonnummer 06 45 51 4227. Het KvK-nummer van deze rijschool is: 615946360000. Bij het CBR is de school bekend onder rijschoolnummer 7928H4.

Waar zit Autorijschool Koene precies?

Via de kaart hieronder plan je gemakkelijk je route naar de rijschool.

Overige scholen in de buurt van Zaandam.

Meer rijscholen? Hier een overzicht van alle Rijscholen in Zaandam. Heb je deze twee rijscholen trouwens ook al bekeken? Rijschool Terry en Autorijschool Vishaal 01.

Werk je bij deze rijschool of ben je de eigenaar? Neem contact met ons op om meer informatie toe te laten voegen. Heb je hier rijles gevolgd? Deel je ervaring en help anderen de juiste rijschool te kiezen. Je vindt de review-functie helemaal onderin deze pagina, laat je mening achter!

Zorg dat je rijschool opvalt bij de juiste doelgroep: adverteren via Rijschoolspecialist is laagdrempelig, voordelig en zeer effectief! Klik op de link voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Autorijschool Koene

Slagingspercentage

60

Aantal examens

10

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 45 51 4227

Adres

Koningsdiep 48

Postcode

1509WD

Plaats

Examenlocatie(s)

Zaandam

KvK-nummer

615946360000

Rijschoolnummer

7928H4

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Koene”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo