Smiet Rijopleidingen

Op deze pagina vind je alles over Smiet Rijopleidingen.

Praktijkles volg je bij deze rijschool met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Smiet Rijopleidingen ligt op 44%, 9 leerlingen deden examen (rijbewijs B). Les volgen bij Smiet Rijopleidingen? Je rij-examen leg je af bij een van de 2 CBR-afrijdlocaties: Amsterdam, Zaandam. Je theorie nog behalen? Bekijk hier onze keuze voor het beste theorie boek auto.

Adresgegevens, telefoonnummer en overige informatie over Smiet Rijopleidingen.

De school is gevestigd in Zaandam. Op zoek naar de adresgegevens van de school? De Helling 46, 1502GC Zaandam. Gelijk even bellen? Het nummer van de rijschool is 06 43 43 06 96. Natuurlijk is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 780902020000. Bij het CBR is de school bekend met rijschoolnummer 3599K1.

In welke plaats zit Smiet Rijopleidingen (kaart, routebeschrijving)?

Gebruik onderstaande kaart om je route naar de rijschool te plannen.

Meer rijscholen in Zaandam.

Andere rijscholen bekijken? Klik hier voor een overzicht van alle Rijscholen in Zaandam. Bekijk ook deze twee rijscholen uit dezelfde regio: Rijschool Tugra en Autorijschool F. Van Gulik.

Is dit jouw rijschool, of ben je hier werknemer? Neem contact met ons op om extra informatie toe te laten voegen! Rijles gehad bij deze rijschool? Deel je ervaringen in een review en help anderen de juiste keuze te maken. Je kunt je review onderin deze pagina plaatsen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Als rijschoolhouder kun je via Rijschoolspecialist je rijschool adverteren, of op andere manieren opvallen. Klik op de link voor meer informatie over deze mogelijkheden.

Specification: Smiet Rijopleidingen

Slagingspercentage

44

Aantal examens

9

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 43 43 06 96

Adres

De Helling 46

Postcode

1502GC

Plaats

Examenlocatie(s)

Amsterdam, Zaandam

KvK-nummer

780902020000

Rijschoolnummer

3599K1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Smiet Rijopleidingen”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo