Smiet Rijopleidingen

Alle details over Smiet Rijopleidingen.

Toe aan praktijklessen? Deze rijschool biedt praktijklessen met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Smiet Rijopleidingen is 50%, 6 leerlingen legden een examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Ga je van start met les bij Smiet Rijopleidingen? Je kiest uit 3 CBR-afrijdlocaties: Amsterdam, Haarlem, Zaandam. Je theorie nog niet behaald? Bekijk dan hier onze keus voor het theorieboek voor de scooter, auto of motor.

Alle contact- en adresgegevens van Smiet Rijopleidingen.

Je vindt deze school in Zaandam. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van deze rijschool: De Helling 46, 1502GC Zaandam. Telefonisch contact? Bel de rijschool op 06 43 43 06 96. Het KvK-nummer van deze rijschool is 780902020000. Bij het CBR is deze rijschool bekend met rijschoolnummer 3599K1.

Waar vind je Smiet Rijopleidingen precies?

Route plannen? Gebruik onderstaande kaart!

Andere rijscholen in de regio Zaandam.

Meer rijscholen? Hierbij een overzicht van alle Rijscholen in Zaandam. Deze rijscholen zijn ook het bekijken waard: Autorijschool Vera van Deventer en Rijschool Alphenaar.

Werk je bij deze rijschool of is het jouw bedrijf? Neem contact met ons op om extra info of foto’s te laten toevoegen. Heb je hier lessen gevolgd? Help anderen door je ervaring te delen! Onderin deze pagina kun je een review achterlaten met jouw ervaringen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te adverteren of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: Smiet Rijopleidingen

Slagingspercentage

50

Aantal examens

6

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 43 43 06 96

Adres

De Helling 46

Postcode

1502GC

Plaats

Examenlocatie(s)

Amsterdam, Haarlem, Zaandam

KvK-nummer

780902020000

Rijschoolnummer

3599K1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Smiet Rijopleidingen”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Rijschoolspecialist.nl
Logo