Autorijschool V.Z.V.R.

Alle informatie over Autorijschool V.Z.V.R..

Klaar voor praktijklessen? Deze rijschool biedt les aan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool V.Z.V.R. is 79%, 14 personen deden examen bij deze school (rijbewijs B). Autorijschool V.Z.V.R. verzorgt ook beroepsopleiding(en): . Liever een theoriecursus dan een theorieboek? Deze rijschool biedt theoriecursus(sen) aan voor: auto. Ga je lessen volgen bij Autorijschool V.Z.V.R.? Je hebt keus uit 1 CBR afrijdlocaties: Zaandam. Theoriecertificaat nog niet in de pocket? Bekijk hier onze keuze voor het beste theorieboek auto.

Telefoonnummer, adresgegevens en overige informatie over Autorijschool V.Z.V.R..

Deze school is gevestigd in Zaandam. Op zoek naar de adresgegevens? Koopvaardijstraat 3, 1503VA Zaandam. Neem contact op met de rijschool om je eerste proefles in te plannen, het e-mailadres is: autorijschool@vzvr.nl. Gelijk even bellen? Het telefoonnummer is 06 22 22 48 52. Voor meer informatie kijk je op de website van deze school, vzvr.nl. Natuurlijk is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 342046620000. Deze school is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 2561F8.

In welke plaats vind ik Autorijschool V.Z.V.R.?

Route naar de rijschool plannen? Gebruik onderstaande kaart.

Overige rijscholen in de regio Zaandam.

Bekijk hier meer Rijscholen in Zaandam. Deze twee rijscholen zijn ook het bekijken waard: Rijschool Minoesh en Autorijschool Linda.

Werk je bij deze rijschool of ben je de eigenaar? Neem contact met ons op om meer informatie toe te laten voegen. Heb je theorie- of praktijkles gevolgd bij deze rijschool? Laat onderin deze pagina een review achter en help anderen de juiste keuze te maken. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Meer opvallen? Kies voor een Premium rijschoolprofiel of adverteer je rijschool via Rijschoolspecialist. Klik op de link om verder te lezen over deze diensten.

Specification: Autorijschool V.Z.V.R.

Slagingspercentage

79

Aantal examens

14

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

E-mail

autorijschool@vzvr.nl

Telefoon-nr

06 22 22 48 52

Website

vzvr.nl

Adres

Koopvaardijstraat 3

Postcode

1503VA

Plaats

Examenlocatie(s)

Zaandam

KvK-nummer

342046620000

Rijschoolnummer

2561F8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool V.Z.V.R.”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo