Autorijschool V.Z.V.R.

Alles over Autorijschool V.Z.V.R..

Praktijkles volgen? Bij deze school kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool V.Z.V.R. is 100%, 8 leerlingen legden een examen af bij deze school (rijbewijs B). Liever een theoriecursus dan een theorieboek? Deze school biedt theorielessen aan voor: auto. Theorie kun je alvast oefenen, gewoon gratis online. Begin met gratis online theorie oefenen om je optimaal voor te bereiden op het theorie-examen bij het CBR. Theorieboek kopen? Wij hebben alvast voor je bekeken welke je nu het beste kunt lezen. Ga je van start met rijles bij Autorijschool V.Z.V.R.? Dan heb je keus uit 1 examenlocaties: Zaandam.

Contactgegevens, adres en overige info over Autorijschool V.Z.V.R..

Deze school is gevestigd in Zaandam. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van de rijschool: Koopvaardijstraat 3, 1503VA Zaandam. Neem contact op met de rijschool om je eerste proefles in te plannen, het e-mailadres is: [email protected]. Bellen kan, je bereikt ze op 06 22 22 48 52. De rijschool beschikt over een eigen website, hierbij: vzvr.nl. Het KvK-nummer van deze rijschool is: 342046620000. Deze school is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 2561F8.

Waar bezoek je Autorijschool V.Z.V.R. precies?

Gebruik de kaart hieronder om je route in te plannen.

Andere rijscholen in Zaandam.

Meer rijscholen uit de regio vergelijken? Check hier alle Rijscholen in Zaandam. Deze rijscholen kunnen ook interessant voor je zijn: Autorijschool 5 Sterren en Rijzeker Nederland.

Is dit jouw rijschool, of werk je er? Neem contact op om extra informatie te laten toevoegen! Heb jij hier rijles gevolgd? Help andere leerlingen door onderaan de pagina je ervaringen te delen. Gebruik je echte naam en mailadres: we verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Meer opvallen? Kies voor een Premium rijschoolprofiel of adverteer je rijschool via Rijschoolspecialist. Klik op de link om verder te lezen over deze diensten.

Specification: Autorijschool V.Z.V.R.

Slagingspercentage

100

Aantal examens

8

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon-nr

06 22 22 48 52

Website

vzvr.nl

Adres

Koopvaardijstraat 3

Postcode

1503VA

Plaats

Examenlocatie(s)

Zaandam

KvK-nummer

342046620000

Rijschoolnummer

2561F8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool V.Z.V.R.”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo