Rijschool Always Safe

Lees meer over Rijschool Always Safe.

Praktijkles volg je hier met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Always Safe is 50%, 2 personen deden examen bij deze rijschool (rijbewijs B). Rijschool Always Safe verzorgt ook beroepsopleiding(en), . Ga je voor lessen bij Rijschool Always Safe? Je examen doe je bij één van de 1 examenlocaties van het CBR: Amsterdam. Snel je theorie halen? Check hier je beste keus voor het theorie boek.

Telefoonnummer, adresgegevens en overige informatie over Rijschool Always Safe.

De rijschool heeft een vestiging in Zaandam. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van de rijschool: Symon Claeszstraat 13D, 1502VD Zaandam. Iemand van de rijschool spreken? Bel 0628637965. Natuurlijk is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 774830220000. Bij het CBR is de school bekend onder rijschoolnummer 2647U0.

Waar bezoek ik Rijschool Always Safe (kaart, routebeschrijving)?

Plan je route gemakkelijk via onderstaande kaart.

Meer rijscholen in de regio Zaandam.

Meer rijscholen vinden? Check hier alle Rijscholen in Zaandam. Check ook deze rijscholen: Autorijschool J. De Bock en Rijschool van Hees.

Is dit jouw rijschool, of ben je er in dienst? Stuur ons een berichtje om extra informatie of foto’s aan de pagina toe te laten voegen. Heb je theorie- of praktijkles gevolgd bij deze rijschool? Laat onderin deze pagina een review achter en help anderen de juiste keuze te maken. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Extra opvallen? Via Rijschoolspecialist maak je op een voordelige manier rijschool reclame. Zorg voor een unieke profielpagina inclusief eigen beschrijving en foto’s of adverteer!

Specification: Rijschool Always Safe

Slagingspercentage

50

Aantal examens

2

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

0628637965

Adres

Symon Claeszstraat 13D

Postcode

1502VD

Plaats

Examenlocatie(s)

Amsterdam

KvK-nummer

774830220000

Rijschoolnummer

2647U0

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Always Safe”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo