Rijschool Devi-Drive

Lees alles over Rijschool Devi-Drive.

Praktijklessen biedt deze rijschool aan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Devi-Drive ligt op 0%, 1 personen legden examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Alvast starten met verkeerstheorie? Begin met online theorie examens en bereid je zo optimaal voor op het examen van het CBR. Theorieboek kopen? Wij hebben alvast voor je bekeken welke je nu het beste kunt lezen. Ga je van start met rijlessen bij Rijschool Devi-Drive? Het afrijden is dan bij een van de 1 CBR-examenlocaties: Amsterdam.

Adres, contactgegevens en overige informatie van Rijschool Devi-Drive.

De rijschool is te vinden in Zaandam. Dit zijn de adresgegevens van deze rijschool: Zilverschoonplein 9, 1508CK Zaandam. Bellen? Het telefoonnummer is 06 21 96 62 01. Het KvK-nummer van de rijschool is: 639354300000. Bij het CBR is deze rijschool bekend onder rijschoolnummer 6848K8.

Waar vind je Rijschool Devi-Drive precies?

Route naar de rijschool plannen? Gebruik onderstaande kaart.

Andere rijscholen in de regio Zaandam.

Meer rijscholen? Klik hier voor alle Rijscholen in Zaandam. Check ook deze twee rijscholen uit dezelfde regio: Autorijschool DJR en Rijschool B-Smart.

Ben je eigenaar van deze rijschool, of werk je er? Klik hier om extra informatie toe te laten voegen! Als jij bij deze rijschool theorie- of praktijklessen hebt gevolgd, horen we graag hoe dat je is bevallen. Laat onderaan de pagina je review achter. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Als rijschoolhouder kun je via Rijschoolspecialist rijschool leads kopen, adverteren of op andere manieren opvallen. Klik op de link voor meer informatie over deze mogelijkheden.

Specification: Rijschool Devi-Drive

Slagingspercentage

0

Aantal examens

1

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 21 96 62 01

Adres

Zilverschoonplein 9

Postcode

1508CK

Plaats

Examenlocatie(s)

Amsterdam

KvK-nummer

639354300000

Rijschoolnummer

6848K8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Devi-Drive”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo