Drive Safety Rijschool

Lees alles over Drive Safety Rijschool.

Praktijkles volgen? Bij deze rijschool kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Drive Safety Rijschool ligt op 43%, 7 personen deden bij deze rijschool examen (rijbewijs B). Liever een theoriecursus dan een theorieboek? Deze rijschool biedt theorieles aan voor: auto. Alvast je theorie oefenen? Je kunt direct online oefenen met gratis theorie-examens. Op zoek naar het allerbeste theorieboek? We hebben het voor je onderzocht, bekijk onze top 3! Kies je ervoor lessen te volgen bij Drive Safety Rijschool? Afrijden doe je bij een van de 1 CBR afrijdlocaties: Zaandam.

Adres, contactgegevens en overige informatie van Drive Safety Rijschool.

Deze rijschool heeft een locatie in Zaandam. Hierbij de adresgegevens van de school: Hof van Zaenden 27, 1508XC Zaandam. Dit is het e-mailadres van de school: [email protected]. Bellen? Het telefoonnummer is 06 24 68 07 54. De school heeft een eigen site: drivesafety.nl. Het KvK-nummer van de rijschool is 342253860000. Bij het CBR is de rijschool bekend met rijschoolnummer 3784X8.

Wat is de locatie van Drive Safety Rijschool precies?

Gebruik de kaart hieronder om je route te plannen.

Meer rijscholen in regio Zaandam.

Meer bekijken? Check hier alle Rijscholen in Zaandam. Neem ook even een kijkje bij deze rijscholen: Verkeerschool De Vrijheid en autorijschoolvanderv1.

Werk je bij deze school, of ben je de eigenaar? Neem even contact op om meer informatie te laten plaatsen! Heb jij je theorie- of praktijkles bij de rijschool gevolgd? Laat je review achter en help andere leerlingen de juiste rijschool te kiezen.

Op een laagdrempelige manier adverteren of leads inkopen? Kijk op deze pagina over rijschool leads en adverteren voor meer informatie.

Specification: Drive Safety Rijschool

Slagingspercentage

43

Aantal examens

7

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

06 24 68 07 54

Website

drivesafety.nl

Adres

Hof van Zaenden 27

Postcode

1508XC

Plaats

Examenlocatie(s)

Zaandam

KvK-nummer

342253860000

Rijschoolnummer

3784X8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Drive Safety Rijschool”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo