Rijschool Liberty

Lees alles over Rijschool Liberty.

Klaar voor praktijkles? Deze school biedt lessen aan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Liberty is 0%, 1 leerlingen deden examen (rijbewijs B). Lessen volgen bij Rijschool Liberty? Je examen doe je bij één van de 1 CBR locaties: Zaandam. Binnenkort je theorie halen? Ontdek hier je beste keus voor het theorie auto boek.

Telefoonnummer, adres en overige contactgegevens van Rijschool Liberty.

De rijschool heeft een vestiging in Zwaag. Hierbij de adresgegevens van de school: Brandnetel 71, 1689SE Zwaag. Telefonisch contact met de rijschool? 0644003033. Het KvK-nummer van de school is 88819957. De rijschool is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 1644N8.

Waar bezoek ik Rijschool Liberty?

Gebruik onderstaande kaart om je route te plannen.

Nog meer rijscholen in de regio Zwaag.

Klik hier voor een overzicht van alle Rijscholen in Zwaag. Deze rijscholen zou je ook eens moeten bekijken: Autorijschool F.A. Perry en Prins Rijopleidingen.

Is dit jouw rijschool, of werk je er? Stuur ons een mailtje om meer informatie toe te laten voegen. Heb je hier rijles gevolgd? Deel je ervaring en help anderen de juiste rijschool te kiezen. Je vindt de review-functie helemaal onderin deze pagina, laat je mening achter! Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te adverteren of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: Rijschool Liberty

Slagingspercentage

0

Aantal examens

1

Telefoon-nr

0644003033

Adres

Brandnetel 71

Postcode

1689SE

Plaats

Examenlocatie(s)

Zaandam

KvK-nummer

88819957

Rijschoolnummer

1644N8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Liberty”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo