Autorijschool Expert

(3 klantbeoordelingen)

Alle informatie die je nodig hebt over Autorijschool Expert.

Je vindt de rijschool in Leiden, dit zijn de adresgegevens: Pelikaanstraat 21, Leiden (Zuid-Holland). Het is nog onbekend of je hier theorielessen kunt volgen. Theorie al op zak en gelijk praktijkles volgen? Deze rijschool biedt praktijklessen met een personenauto, motor, scooter of personenauto met aanhanger . Les je bij deze school, dan doe je examen in Haarlem, Leiden.

Autorijschool Expert heeft een eigen website: klik hier om de website te bezoeken. Neem contact op per e-mail via: info@rijschool-expert.nl. Als je liever telefonisch contact opneemt, bereik je de rijschool op 0715128292. Deze rijscholen kunnen ook interessant voor je zijn: Auto- En Motorrijschool Ton Verhoeven en Autobk.

Werk je bij deze rijschool of ben je de eigenaar? Neem contact met ons op om meer informatie toe te laten voegen. Heb je hier lessen gevolgd? Help anderen door je ervaring te delen!

Specification: Autorijschool Expert

Theorieopleidingen

Motor

Aantal examens rijschool

327

Website

http://www.rijschool-expert.nl

E-mailadres

info@rijschool-expert.nl

Telefoonnummer

0715128292

Adres

Pelikaanstraat 21

Plaats

Provincie

Zuid-Holland

KvK-nummer

281127590000

3 reviews for Autorijschool Expert

3.7
2
0
0
0
1

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 1. Laurens

  Uitkijken voor deze geldzuchtige mensen. Eerst plannen ze voor mij op mijn verzoek een (medische) rijtest in bij het CBR. İn goed telefonisch overleg was enkel de huur van een (automaat) lesauto bij het CBR te leiden afgesproken. ik heb hierbij verteld dat het om een medische rijtest gaat na hersenletsel in de zomer van 2020. Hierbij heb ik op WhatsApp alles nog eens tot in de kleinste details uitgewerkt zodat er geen misverstanden kunnen ontstaan. İk belde de rijschool op zaterdag en heb direct geappt. Op maandag is alles geregeld en de afspraak bij het CBR ingepland. Echter twee dagen later, vandaag op woensdag word ik smorgens gebeld dat men eist dat ik twee rijlessen afneem alvorens ze het voertuig aan mij gaan verhuren. Van november 2021 tot en met augustus 2022 ben ik met mijn handgeschakelde auto door 17 landen gereden en heb daarbij minimaal 60.000 km gereden. Twee lesuren is voor mij overbodig en pure geldklopperij. Erg teleurstellend, wees gewaarschuwd voor dat je met deze rijschool in zee gaat. De factuur voor de rijtest was al opgestuurd, nadat zelfs een afspraak bij het CBR was gemaakt.
  1 Ster moet ik ze geven omdat er minimaal 1 ster gegeven MOET worden helaas. ️‍♂️ Wat mij betreft geen sterwaardig.

 2. Anouar

  Vandaag afgereden voor mijn bromfiets en geslaagd. Instructeur Nordin&Najib hebben mij goed uitgelegd wat allemaal de bedoeling is. Ze nemen echt de tijd voor je en zijn heel duidelijk. Nordin&Najib
  Hartstikke bedankt voor jullie hulp✌️✅

 3. Marianne

  Overstappen naar automaat binnen het lespakket was geen probleem en het afrijden/de financiën werden door Jacqueline goed geregeld. Dankzij de klik en lesstijl van met name rij-instructeur Ronny (constructief, luchtig en gezellig) in één keer geslaagd.

Rijschoolspecialist.nl
Logo