Autorijschool IDEE

Lees meer over Autorijschool IDEE.

Bij deze rijschool haal je je rijbewijs voor een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool IDEE ligt op 69%, 192 leerlingen deden examen bij de rijschool (rijbewijs B). Eerst je theorie halen? Deze rijschool biedt de volgende theoriecursus(sen) aan: auto. (Praktijk)les volgen bij Autorijschool IDEE? Je rij-examen doe je bij één CBR-locatie: Utrecht. Snel je theorie certicaat halen? Bekijk hier je beste keus voor het auto theorie boek.

Adresgegevens, telefoonnummer en overige informatie van Autorijschool IDEE.

Je vindt de school in Breukelen Ut. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van deze school: Maagdenpalm 18, 3621RM Breukelen Ut. Neem contact op met de rijschool om je eerste proefles in te plannen, het e-mailadres is: info@autorijschool-idee.nl. Ze zijn telefonisch bereikbaar op: 06 31 78 93 22. De rijschool heeft een eigen site: autorijschool-idee.nl. Het KvK-nummer van deze rijschool is: 735485450000. De rijschool is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 6303F1.

Wat is de locatie van Autorijschool IDEE precies?

Klik op onderstaande kaart om direct je route naar de rijschool te plannen of extra foto’s te bekijken.

Alle andere rijscholen in Breukelen Ut.

Voor meer rijscholen in de regio kan je hier terecht: Rijscholen in Breukelen Ut. Deze rijscholen zou je ook eens moeten bekijken: Autorijschool Jos van Die en Autorijschool Valberg.

Ben je eigenaar van deze rijschool, of ben je er werknemer? Klik op de link om extra informatie te laten toevoegen. Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Lees hier meer over de adverteermogelijkheden die Rijschoolspecialist biedt.

Specification: Autorijschool IDEE

Slagingspercentage

69

Aantal examens

192

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

E-mail

info@autorijschool-idee.nl

Telefoon-nr

06 31 78 93 22

Website

autorijschool-idee.nl

Adres

Maagdenpalm 18

Postcode

3621RM

Plaats

Examenlocatie(s)

Utrecht

KvK-nummer

735485450000

Rijschoolnummer

6303F1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool IDEE”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo