Autorijschool IDEE

Lees meer over Autorijschool IDEE.

Klaar voor je eerste les? Deze school lest met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool IDEE is 70%, 110 personen deden examen bij deze rijschool (rijbewijs B). Liever een theoriecursus dan een theorieboek? Deze school biedt theoriecursus(sen) aan voor: auto. Voorbereiden op de praktijklessen? Je kunt direct aan de slag met het oefenen van theorie-examens. Nog geen theorieboek aangeschaft? Deze theorieboeken zijn aanraders. (Praktijk)les volgen bij Autorijschool IDEE? Je rij-examen leg je af bij een van de 1 CBR-examenlocaties: Utrecht.

Beschikt de rijschool over keurmerken?

Maak je over de leskwaliteit maar geen zorgen, deze school beschikt over een VRB-keurmerk. Rijscholen met een keurmerk moeten aan strenge voorwaarden voldoen. Voor jou als leerling betekent dat meer zekerheid en goede rijlessen.

Telefoonnummer en adresgegevens van Autorijschool IDEE.

Deze rijschool is gevestigd in Breukelen Ut. Mocht je op zoek zijn naar adresgegevens: Maagdenpalm 18, 3621RM Breukelen Ut. Voor een proefles stuur je een mailtje naar [email protected]. Bellen? Het telefoonnummer is 06 31 78 93 22. De rijschool heeft een eigen website: autorijschool-idee.nl. Uiteraard is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 735485450000. Bij het CBR is de rijschool bekend met rijschoolnummer 6303F1.

In welke plaats vind ik Autorijschool IDEE (route & kaart)?

Gebruik onderstaande kaart om je route naar de rijschool te plannen.

Alle andere rijscholen in de regio Breukelen Ut.

Nog meer rijscholen bekijken? Bekijk hier alle Rijscholen in Breukelen Ut. Heb je deze rijscholen al bekeken? Autorijschool Jos van Die en Autorijschool Bosvelt.

Werk je bij deze rijschool, of ben je de eigenaar? Om extra informatie toe te laten voegen kun je ons een berichtje sturen. Heb je theorie- of praktijkles gevolgd bij deze rijschool? Laat onderin deze pagina een review achter en help anderen de juiste keuze te maken.

Lees hier meer over de adverteermogelijkheden die Rijschoolspecialist biedt.

Specification: Autorijschool IDEE

Slagingspercentage

70

Aantal examens

110

Keurmerk

VRB

VRB

Ja

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon-nr

06 31 78 93 22

Website

autorijschool-idee.nl

Adres

Maagdenpalm 18

Postcode

3621RM

Plaats

Examenlocatie(s)

Utrecht

KvK-nummer

735485450000

Rijschoolnummer

6303F1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool IDEE”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo