Verkeersschool MotoriQ

Alle informatie over Verkeersschool MotoriQ.

Praktijkles volgen? Bij deze school kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Verkeersschool MotoriQ is 100%, 5 personen legden examen af bij deze rijschool (rijbewijs AVB). Ga je voor lessen bij Verkeersschool MotoriQ? Je examen doe je bij een van de 1 examenlocaties van CBR: Amsterdam.

Telefoonnummer, adresgegevens & overige info over Verkeersschool MotoriQ.

De rijschool is gevestigd in Alphen Aan Den Rijn. Dit zijn de adresgegevens van deze school: Concertweg 13, 2402JG Alphen Aan Den Rijn. Bellen kan, je bereikt ze op 06 45 20 00 28. Het KvK-nummer van de rijschool is 808939020000. Bij het CBR is de school bekend met rijschoolnummer 2001F8.

Waar zit Verkeersschool MotoriQ precies?

Plan je route naar de rijschool via onderstaande kaart.

Overige rijscholen in regio Alphen Aan Den Rijn.

Meer rijscholen? Hierbij een overzicht van alle Rijscholen in Alphen Aan Den Rijn. Deze twee rijscholen zou je ook eens moeten bekijken: Verhoeven Verkeersopleidingen en Verkeersschool Rob Kemp.

Ben je eigenaar van deze rijschool, of ben je er werknemer? Klik op de link om extra informatie te laten toevoegen. Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Extra opvallen? Via Rijschoolspecialist maak je op een voordelige manier rijschool reclame. Zorg voor een unieke profielpagina inclusief eigen beschrijving en foto’s of adverteer!

Specification: Verkeersschool MotoriQ

Slagingspercentage

100

Aantal examens

5

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 45 20 00 28

Adres

Concertweg 13

Postcode

2402JG

Plaats

Examenlocatie(s)

Amsterdam

KvK-nummer

808939020000

Rijschoolnummer

2001F8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Verkeersschool MotoriQ”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo