gegarandeerd geslaagd

Op deze pagina vind je alles over gegarandeerd geslaagd.

Beginnen met praktijkles? Bij deze rijschool kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van gegarandeerd geslaagd ligt op 95%, 62 leerlingen deden examen (rijbewijs AVB). Ga je van start met rijlessen bij gegarandeerd geslaagd? Dan kies je uit 3 CBR locaties: Rijswijk, Rotterdam, Leiden. Theorie certificaat nog niet in de pocket? Bekijk hier het beste auto theorieboek.

Adres, contactgegevens en overige informatie van gegarandeerd geslaagd.

Je vindt de school in Zoetermeer. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van de rijschool: Tigrisstroom 104, 2721CR Zoetermeer. Voor een proefles stuur je een mailtje naar verkeersschoolcarrera@hotmail.com. De school is telefonisch bereikbaar op 06 44 44 19 44. De school is ingeschreven bij het KvK onder nummer 604637160000. Bij het CBR is de rijschool bekend met rijschoolnummer 3578U9.

Waar vind ik gegarandeerd geslaagd (routebeschrijving en kaart)?

Route plannen? Gebruik onderstaande kaart!

Andere scholen in de buurt van Zoetermeer.

Bekijk hier alle Rijscholen in Zoetermeer. Je zou deze rijscholen ook eens moeten bekijken: “AMR” Hazekamp en Motorrijschool De Jong.

Is dit jouw rijschool, of werk je er? Neem contact op om extra informatie te laten toevoegen! Heb je hier rijles gehad? Deel je mening over de kwaliteit van de lessen, zo help je andere leerlingen om de juiste school te kiezen. Je vindt de review-functie onderaan de pagina, bedankt voor je review! We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Als rijschoolhouder kun je via Rijschoolspecialist je rijschool adverteren, of op andere manieren opvallen. Klik op de link voor meer informatie over deze mogelijkheden.

Specification: gegarandeerd geslaagd

Slagingspercentage

95

Aantal examens

62

Auto

Beschikbaar

E-mail

verkeersschoolcarrera@hotmail.com

Telefoon-nr

06 44 44 19 44

Adres

Tigrisstroom 104

Postcode

2721CR

Plaats

Examenlocatie(s)

Rijswijk, Rotterdam, Leiden

KvK-nummer

604637160000

Rijschoolnummer

3578U9

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “gegarandeerd geslaagd”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo