Toppie

Alle details over Toppie.

Starten met praktijkles? Bij deze school kan dat met een motor, auto, aanhangwagen achter auto, bromfiets. Het gemiddelde slagingspercentage van Toppie ligt op 38%, 300 leerlingen deden examen bij de school (rijbewijs B). Kun je wat hulp gebruiken voor het theorie-examen? Deze rijschool biedt theoriecursus(sen) voor: motor, auto, bromfiets. Zelf verkeerstheorie leren? Ga aan de slag met een online theorie-cursus en bereid je optimaal voor op het theorie-examen bij het CBR! Nog geen theorieboek aangeschaft? Deze theorieboeken zijn echte aanraders. Ga je van start met rijles bij Toppie? Je rij-examen leg je af bij een van de 6 CBR-locaties: Zoetermeer, Rijswijk, Leiden, Gouda.

Adresgegevens, telefoonnummer en overige informatie van Toppie.

De school is gevestigd in Alphen Aan Den Rijn. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van de rijschool: Energieweg 2H, 2404HE Alphen Aan Den Rijn. Stuur ze meteen een bericht: [email protected]. Bellen kan via: 06 43 22 55 92. Uiteraard is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 273173570000. Deze rijschool is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 4916G8.

Waar bezoek ik Toppie precies?

Route naar de rijschool plannen? Gebruik onderstaande kaart.

Overige scholen in de regio Alphen Aan Den Rijn.

Andere rijscholen in de regio? Bekijk hier alle Rijscholen in Alphen Aan Den Rijn. Deze twee rijscholen zijn ook het bekijken waard: Rijschool Gandaa en Rijschool Nieuwenburg.

Werk je bij deze rijschool, of ben je de eigenaar? Om extra informatie toe te laten voegen kun je ons een berichtje sturen. Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling.

Lees hier meer over rijschool adverteren.

Specification: Toppie

Slagingspercentage

38

Aantal examens

300

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Aanhangwagen achter auto

Beschikbaar

Motor

Beschikbaar

Motortheorie

Beschikbaar

Scooter

Beschikbaar

Scootertheorie

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

06 43 22 55 92

Adres

Energieweg 2H

Postcode

2404HE

Plaats

Examenlocatie(s)

Zoetermeer, Rijswijk, Leiden, Gouda

KvK-nummer

273173570000

Rijschoolnummer

4916G8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Toppie”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo