Verkeersschool Koppelaar

Alles over Verkeersschool Koppelaar.

Praktijklessen volg je bij deze rijschool met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Verkeersschool Koppelaar is 38%, 8 personen deden examen (rijbewijs B). Vandaag nog beginnen met het leren van de verkeerstheorie? Ga direct aan de slag met een gratis theorie cursus om je optimaal op het CBR theorie-examen voor te bereiden. Op zoek naar het beste theorieboek? Wij zochten het voor je uit, check de top 3! Rijles volgen bij Verkeersschool Koppelaar? Afrijden doe je bij een van de 1 examenlocaties van het CBR: Schelluinen. Deze rijschool biedt ook rijlessen aan met een automaat personenauto.

Auto theorieboek, online oefenen & gratis proeflessen

Maak gebruik van onderstaande links en bespaar geld op je auto rijbewijs. Oefen je theorie gratis online, koop het best geteste theorieboek bij Bol.com of vraag een proefles aan, 100% gratis.

Contact & telefoon van Verkeersschool Koppelaar.

Je vindt deze rijschool in Hardinxveld-Giessendam. Hierbij de adresgegevens van de school: Klompestraat 1, 3371VS Hardinxveld-Giessendam. Telefonisch contact? Bel de rijschool op 06-22374060. De school is ingeschreven bij het KvK onder nummer 616945330000. De rijschool is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 3938U6.

Waar bezoek ik Verkeersschool Koppelaar precies?

Gebruik de kaart hieronder om eenvoudig je route naar de rijschool te plannen.

Overige rijscholen in de regio Hardinxveld-Giessendam.

Meer rijscholen uit de regio vergelijken? Check hier alle Rijscholen in Hardinxveld-Giessendam. Check ook deze rijscholen: Per Tempi t.h.o.d.n. NXXT en Rijschool Asoud.

Eigenaar van of medewerker bij deze rijschool? Neem contact met ons op om extra informatie te laten plaatsen. Als jij bij deze rijschool theorie- of praktijklessen hebt gevolgd, horen we graag hoe dat je is bevallen. Laat onderaan de pagina je review achter. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden rijschool leads in te kopen, extra op te vallen met een premium-profiel of advertenties te plaatsen.

Specification: Verkeersschool Koppelaar

Slagingspercentage

38

Aantal examens

8

Auto

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Telefoon

06-22374060

Adres

Klompestraat 1

Postcode

3371VS

Plaats

Examenlocatie(s)

Schelluinen

KvK-nummer

616945330000

Rijschoolnummer

3938U6

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Verkeersschool Koppelaar”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo