Verkeersschool Koppelaar

Alle gegevens van Verkeersschool Koppelaar.

Toe aan praktijklessen? Deze rijschool biedt praktijklessen met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Verkeersschool Koppelaar is 82%, 11 personen legden examen af (rijbewijs B). Kies je voor lessen bij Verkeersschool Koppelaar? Rij-examen doe je bij een van de 1 examenlocaties van het CBR: Schelluinen. Heb je speciale wensen? Deze rijschool biedt ook rijles met een automaat personenauto. Theorie nog niet in de pocket? Bekijk hier het theorie boek voor het rijbewijs.

Contact- en adresgegevens van Verkeersschool Koppelaar.

De school heeft een vestiging in Hardinxveld-Giessendam. Op zoek naar de adresgegevens van de school? Klompestraat 1, 3371VS Hardinxveld-Giessendam. Iemand van de rijschool spreken? Bel 06-22374060. Het KvK-nummer van deze rijschool is 616945330000. De school is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 3938U6.

Waar bezoek ik Verkeersschool Koppelaar?

Gebruik onderstaande kaart om je route naar de rijschool te plannen.

Alle andere rijscholen in de regio Hardinxveld-Giessendam.

Meer rijscholen? Hier vind je een overzicht van alle Rijscholen in Hardinxveld-Giessendam. Deze twee rijscholen zou je ook eens moeten bekijken: R.Peltenburg Rijopleidingen en PaulSluimer.nl.

Is dit jouw rijschool, of ben je hier werknemer? Neem contact met ons op om extra informatie toe te laten voegen! Heb je hier rijles gevolgd? Help andere leerlingen door je ervaring te delen! Scrol naar beneden, je kunt je review helemaal onderaan deze pagina publiceren. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Lees hier meer over rijschool adverteren.

Specification: Verkeersschool Koppelaar

Slagingspercentage

82

Aantal examens

11

Auto

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Telefoon-nr

06-22374060

Adres

Klompestraat 1

Postcode

3371VS

Plaats

Examenlocatie(s)

Schelluinen

KvK-nummer

616945330000

Rijschoolnummer

3938U6

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Verkeersschool Koppelaar”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo