Corten Verkeersopleidingen B.V.

Alle informatie die je nodig hebt over Corten Verkeersopleidingen B.V..

Rijles nemen en examen doen bij deze school? Dat kan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Corten Verkeersopleidingen B.V. is 73%, 22 leerlingen deden bij deze rijschool examen (rijbewijs C). Rijles volgen bij Corten Verkeersopleidingen B.V.? Je kiest uit 1 CBR afrijdlocatie: Urmond. Theorie certificaat nog niet in de pocket? Bekijk hier onze keuze voor het theorieboek rijbewijs.

Contactgegevens, adres en overige info over Corten Verkeersopleidingen B.V..

Deze school is gevestigd in Limbricht. Hierbij de adresgegevens van deze school: Provincialeweg 13, 6141AA Limbricht. De rijschool bellen? 06 15 95 93 13. Het KvK-nummer van de rijschool is: 851439870000. De rijschool is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 1924K3.

In welke plaats zit Corten Verkeersopleidingen B.V. (routebeschrijving en kaart)?

Gebruik onderstaande kaart om je route naar de rijschool te plannen.

Alle rijscholen in de regio Limbricht.

Klik hier voor een overzicht van alle Rijscholen in Limbricht. Heb je deze twee rijscholen trouwens ook al bekeken? Transflexion en Verkeersschool Wesseldijk B.V..

Is dit jouw rijschool, of ben je er in dienst? Stuur ons een berichtje om extra informatie of foto’s aan de pagina toe te laten voegen. Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Meer leerlingen binnenhalen? Adverteer je rijschool op Rijschoolspecialist. Bekijk de adverteren-pagina voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Corten Verkeersopleidingen B.V.

Slagingspercentage

73

Aantal examens

22

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 15 95 93 13

Adres

Provincialeweg 13

Postcode

6141AA

Plaats

Examenlocatie(s)

Urmond

KvK-nummer

851439870000

Rijschoolnummer

1924K3

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Corten Verkeersopleidingen B.V.”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Corten Verkeersopleidingen B.V.
Corten Verkeersopleidingen B.V.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo