Harry Mols Rijopleiding

Op deze pagina vind je alles over Harry Mols Rijopleiding.

Beginnen met praktijklessen? Bij deze rijschool kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Harry Mols Rijopleiding is 83%, 6 leerlingen legden een examen af bij deze school (rijbewijs B). Kies je ervoor te lessen bij Harry Mols Rijopleiding? Afrijden doe je uiteindelijk bij een van de 1 examenlocatie van het CBR: Urmond. Binnenkort je theorie behalen? Bekijk hier je beste keus voor het auto theorie boek.

Adres, contactgegevens en overige informatie van Harry Mols Rijopleiding.

De school is te vinden in Susteren. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van de rijschool: Bleekwal 1, 6114HN Susteren. Even bellen? Het telefoonnummer is 06 16 04 49 86. Het KvK-nummer van deze school is: 665000790000. Bij het CBR is de rijschool bekend met rijschoolnummer 7891U8.

Wat is de locatie van Harry Mols Rijopleiding precies?

Via onderstaande kaart plan je gemakkelijk je route of bekijk je extra foto’s van de rijschool.

Alle rijscholen in de regio Susteren.

Meer rijscholen? Klik hier voor alle Rijscholen in Susteren. Bekijk ook deze twee rijscholen uit dezelfde regio: Rijschool Elroy Stevens en Autorijschool Jeurissen Susteren.

Ben je eigenaar of werknemer van deze school? Stuur ons even een bericht om meer info toe te laten voegen. Heb jij je theorie- of praktijkles bij de rijschool gevolgd? Laat je review achter en help andere leerlingen de juiste rijschool te kiezen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Meer opvallen? Kies voor een Premium rijschoolprofiel of adverteer je rijschool via Rijschoolspecialist. Klik op de link om verder te lezen over deze diensten.

Specification: Harry Mols Rijopleiding

Slagingspercentage

83

Aantal examens

6

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 16 04 49 86

Adres

Bleekwal 1

Postcode

6114HN

Plaats

Examenlocatie(s)

Urmond

KvK-nummer

665000790000

Rijschoolnummer

7891U8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Harry Mols Rijopleiding”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo