Verkeersschool *Eco*

Alle informatie over Verkeersschool *Eco*.

Starten met praktijkles? Bij deze school kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Verkeersschool *Eco* ligt op 83%, 6 leerlingen legden examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Ga je lessen volgen bij Verkeersschool *Eco*? Je examen doe je uiteindelijk bij een van de 1 examenlocaties: Barendrecht. Binnenkort je theorie halen? Ontdek hier je beste keus voor het theorie boek.

Adresgegevens en telefoonnummer van Verkeersschool *Eco*.

De rijschool is te vinden in Ridderkerk. Op zoek naar de adresgegevens van de rijschool? Boksdoornstraat 25, 2982BA Ridderkerk. Even bellen? Het telefoonnummer is 06 55 81 04 44. Uiteraard is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 242868970000. Bij het CBR is deze rijschool bekend met rijschoolnummer 4101F9.

Waar vind je Verkeersschool *Eco* precies?

Plan je route gemakkelijk via onderstaande kaart.

Alle rijscholen in de regio Ridderkerk.

Voor meer rijscholen in de regio kan je hier terecht: Rijscholen in Ridderkerk. Neem ook even een kijkje bij deze twee scholen: Autorijschool Kerklaan en Stichting VEC Subliem.

Ben je de eigenaar van deze rijschool, of werk je er? Stuur ons een bericht om extra informatie over de rijschool toe te laten voegen. Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Gaten in je agenda? Vul je klantenbestand aan door door een advertentie te laten plaatsen.

Specification: Verkeersschool *Eco*

Slagingspercentage

83

Aantal examens

6

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 55 81 04 44

Adres

Boksdoornstraat 25

Postcode

2982BA

Plaats

Examenlocatie(s)

Barendrecht

KvK-nummer

242868970000

Rijschoolnummer

4101F9

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Verkeersschool *Eco*”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo