Autorijschool Jabrane

Alle informatie over Autorijschool Jabrane.

Klaar voor praktijklessen? Deze school biedt lessen aan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Jabrane ligt op 31%, 13 leerlingen legden een examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Kies je voor les bij Autorijschool Jabrane? Dan heb je de keuze uit 1 CBR-locaties: Dordrecht. Theoriecertificaat nog niet in de pocket? Bekijk hier onze keus voor het theorie boek voor het motor of auto rijbewijs.

Contactgegevens en telefoonnummer van Autorijschool Jabrane.

Deze school heeft een vestiging in Zwijndrecht. Hier de adresgegevens van deze rijschool: Sumatralaan 2D, 3333AP Zwijndrecht. Dit is het e-mailadres van de rijschool: jabranerijschool@gmail.com. Bellen? Het telefoonnummer is 06 36 31 36 19. Uiteraard is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 685150650000. Bij het CBR is de rijschool bekend met rijschoolnummer 1948G9.

Waar bezoek je Autorijschool Jabrane precies?

Via de kaart hieronder plan je gemakkelijk je route naar de rijschool.

Overige scholen in de buurt van Zwijndrecht.

Meer rijscholen uit de regio vergelijken? Bekijk hier alle Rijscholen in Zwijndrecht. Heb je al bij deze rijscholen gekeken? Autorijschool Van Arnhem en Zana Autorijschool.

Ben je eigenaar van deze rijschool, of ben je er werknemer? Klik op de link om extra informatie te laten toevoegen. Heb jij je theorie- of praktijkles bij de rijschool gevolgd? Laat je review achter en help andere leerlingen de juiste rijschool te kiezen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Meer opvallen? Kies voor een Premium rijschoolprofiel of adverteer je rijschool via Rijschoolspecialist. Klik op de link om verder te lezen over deze diensten.

Specification: Autorijschool Jabrane

Slagingspercentage

31

Aantal examens

13

Auto

Beschikbaar

E-mail

jabranerijschool@gmail.com

Telefoon-nr

06 36 31 36 19

Adres

Sumatralaan 2D

Postcode

3333AP

Plaats

Examenlocatie(s)

Dordrecht

KvK-nummer

685150650000

Rijschoolnummer

1948G9

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Jabrane”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo