Verkeersschool Hoogvliet B.V.

Alle informatie die je nodig hebt over Verkeersschool Hoogvliet B.V..

Klaar voor je eerste rijles? Deze school lest met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Verkeersschool Hoogvliet B.V. is 100%, 1 leerlingen deden examen bij de school (rijbewijs AVD). Lessen volgen bij Verkeersschool Hoogvliet B.V.? Je rij-examen doe je bij één van de 1 examenlocaties: Spijkenisse.

Telefoonnummer en contactgegevens van Verkeersschool Hoogvliet B.V..

Je vindt deze rijschool in Ridderkerk. Mocht je op zoek zijn naar adresgegevens: Kievitsweg 151, 2987VM Ridderkerk. Voor telefonisch contact bel je met 06 41 68 21 90. Uiteraard is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 838010220000. Bij het CBR is de school bekend onder rijschoolnummer 4383X5.

In welke plaats vind ik Verkeersschool Hoogvliet B.V. precies?

Gebruik de kaart hieronder eenvoudig om je route naar de rijschool in te plannen.

Andere scholen in Ridderkerk.

Meer rijscholen? Bekijk hier alle Rijscholen in Ridderkerk. Neem ook eens een kijkje bij deze twee rijscholen: Rijschool Jason en Motorrijschool de Keijzer.

Ben je eigenaar van deze rijschool, of ben je er werknemer? Klik op de link om extra informatie te laten toevoegen. Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Zorg dat je rijschool opvalt bij de juiste doelgroep: adverteren via Rijschoolspecialist is laagdrempelig, voordelig en zeer effectief! Klik op de link voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Verkeersschool Hoogvliet B.V.

Slagingspercentage

100

Aantal examens

1

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 41 68 21 90

Adres

Kievitsweg 151

Postcode

2987VM

Plaats

Examenlocatie(s)

Spijkenisse

KvK-nummer

838010220000

Rijschoolnummer

4383X5

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Verkeersschool Hoogvliet B.V.”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Verkeersschool Hoogvliet B.V.
Verkeersschool Hoogvliet B.V.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo