Verkeersschool Hoogvliet B.V.

Alle informatie die je nodig hebt over Verkeersschool Hoogvliet B.V..

Klaar voor praktijkles? Deze rijschool biedt lessen aan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Verkeersschool Hoogvliet B.V. ligt op 0%, 1 personen deden examen bij deze school (rijbewijs C). (Praktijk)les volgen bij Verkeersschool Hoogvliet B.V.? Je examen doe je bij één van de 1 CBR-afrijdlocaties: Dordrecht. Je theorie nog niet behaald? Bekijk dan hier onze keus voor het beste auto theorie boek.

Alle contact- en adresgegevens van Verkeersschool Hoogvliet B.V..

Je vindt deze school in Ridderkerk. Hierbij de adresgegevens van deze rijschool: Kievitsweg 151, 2987VM Ridderkerk. Bel de rijschool op, 06 41 68 21 90. Natuurlijk is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 838010220000. De rijschool is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 4383X5.

Waar vind je Verkeersschool Hoogvliet B.V. (kaart, routebeschrijving)?

Plan je route eenvoudig via onderstaande kaart.

Meer rijscholen in de regio Ridderkerk.

Meer rijscholen vinden? Check hier alle Rijscholen in Ridderkerk. Deze scholen zijn ook het bekijken waard: Truck Instructie Combinatie en THAR.

Eigenaar van of medewerker bij deze rijschool? Neem contact met ons op om extra informatie te laten plaatsen. Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te adverteren of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: Verkeersschool Hoogvliet B.V.

Slagingspercentage

0

Aantal examens

1

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 41 68 21 90

Adres

Kievitsweg 151

Postcode

2987VM

Plaats

Examenlocatie(s)

Dordrecht

KvK-nummer

838010220000

Rijschoolnummer

4383X5

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Verkeersschool Hoogvliet B.V.”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Verkeersschool Hoogvliet B.V.
Verkeersschool Hoogvliet B.V.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo