Autorijschool Promoot

(6 klantbeoordelingen)

Alle gegevens over Autorijschool Promoot.

Starten met praktijklessen? Bij deze school kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Promoot ligt op 92%, 12 leerlingen deden examen bij de school (rijbewijs B). Kies je voor les bij Autorijschool Promoot? Je kiest uit een van de 1 CBR-examenlocaties: Barendrecht. Heb je speciale wensen? Deze rijschool biedt ook lessen met een automaat personenauto. Theoriecertificaat nog niet op zak? Bekijk dan hier het theorieboek voor de scooter of auto.

Telefoonnnummer en overige contactgegevens van Autorijschool Promoot.

Deze school vind je in Ridderkerk. Op zoek naar de adresgegevens van de rijschool? Ruwaardlaan 38, 2983CM Ridderkerk. Telefonisch contact? Je bereikt de rijschool op telefoonnummer 06 24 65 26 49. De rijschool is ingeschreven bij het KvK onder nummer 243341310000. Bij het CBR is de rijschool bekend onder rijschoolnummer 5373A1.

In welke plaats vind ik Autorijschool Promoot (kaart en route)?

Gebruik de kaart hieronder om je route in te plannen.

Andere rijscholen in de regio Ridderkerk.

Andere rijscholen in de regio? Bekijk hier alle Rijscholen in Ridderkerk. Check ook deze twee rijscholen: Rolls Autorijschool en Rijschool René.

Eigenaar van of medewerker bij deze rijschool? Neem contact met ons op om extra informatie te laten plaatsen. Heb je hier lessen gevolgd? Help anderen door je ervaring te delen! Onderin deze pagina kun je een review achterlaten met jouw ervaringen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Als rijschoolhouder kun je via Rijschoolspecialist je rijschool adverteren, of op andere manieren opvallen. Klik op de link voor meer informatie over deze mogelijkheden.

Specification: Autorijschool Promoot

Slagingspercentage

92

Aantal examens

12

Auto

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 24 65 26 49

Adres

Ruwaardlaan 38

Postcode

2983CM

Plaats

Examenlocatie(s)

Barendrecht

KvK-nummer

243341310000

Rijschoolnummer

5373A1

6 reviews for Autorijschool Promoot

4.2
4
0
0
0
1

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. Nick van Dam

  Top! Helpen je super goed

 2. Giovanny

  In 1x geslaagd goeie uitleg!

 3. Wessel

  Super goed les gekregen! In één keer geslaagd. Erg aan te raden!

 4. Manuel

  Zeer goede rijschool ,
  Ik heb hier mijn brommer rijbewijs gehaald en daarna in 1 x mijn auto rijbewijs gehaald zeker aan te raden. Ik ga hier zeker terug komen voor mijn motorrijbewijs

 5. Louise pol

  Goede Rijschool , mijn dochter heeft hier haar scooter-rijbewijs in 1 x gehaald. De rij-instructeur heeft haar hier prima begleid en dat was een leuke ervaring. Ik zou deze rijschool zeker aan raden’ veel vriendinnen en vrienden zijn hier ook al geslaagd voor hun rijbewijs. Zeker Toppers Aanraders. Mijn dochter gaat hier zeker terugkomen voor haar autorijbewijs!
  5 sterren waardig

 6. Hiskien

  Heb is absoluut GEEN aanrader om uw kind hier te laten lessen of uzelf!
  Ik ben helemaal geen zeur, maar mijn dochter heeft 5 lesuren praktijk hier afgenomen en deze meneer die de lessen deed heeft 5 uur in een oortje zitten schreeuwen naar mijn dochter!
  Ze was helemaal overstuur ervan. Mijn dochter had nog beleefd gevraagd of hij ook op een normale manier tegen haar kon praten, maar toen moest ze haar mond maar dichthouden van hem.
  Uiteindelijk gezakt. Dat kan natuurlijk altijd gebeuren, maar de hele manier van aanpak bij deze rijschool was vreselijk!
  Uiteindelijk bij Piet Dubbeldam in Barendrecht afgereden en deze meneer was supernetjes.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo