Autorijschool Promoot

(10 klantbeoordelingen)

Alles wat je wilt weten over Autorijschool Promoot.

Gelijk praktijkles volgen? Deze rijschool biedt praktijklessen met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Promoot is 82%, 11 personen deden examen (rijbewijs B). Vandaag nog beginnen met het leren van de verkeerstheorie? Ga direct aan de slag met een gratis theorie cursus om je optimaal op het CBR theorie-examen voor te bereiden. Theorieboeken kopen? Deze 3 theorieboeken zijn echte aanraders! Begin je met rijles bij Autorijschool Promoot? Je kunt terecht bij 1 CBR-locaties: Barendrecht. Deze rijschool biedt ook rijles in een automaat personenauto.

Aanbieding rijlessen & auto theorie gratis oefenen

Geld besparen op je auto rijbewijs? Maak gebruik van de links hieronder! Oefen je theorie gratis online, koop het best geteste theorieboek via Bol.com of vraag een gratis proefles aan!

Contactgegevens, adres en overige info over Autorijschool Promoot.

De rijschool heeft een vestiging in Ridderkerk. Ben je op zoek naar de adresgegevens? Ruwaardlaan 38, 2983CM Ridderkerk. Even bellen? Het telefoonnummer is 06 24 65 26 49. Het KvK-nummer van deze rijschool is 243341310000. De school is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 5373A1.

Waar zit Autorijschool Promoot (kaart en route)?

Plan eenvoudig je route via onderstaande kaart.

Nog meer rijscholen in de regio Ridderkerk.

Bekijk alle Rijscholen in Ridderkerk. Check ook deze twee rijscholen: Autorijschool Rosa en Autorijschool La Route.

Ben je de eigenaar van of medewerker bij deze school? Neem even contact op om extra informatie aan de pagina toe te laten voegen. Als jij bij deze rijschool theorie- of praktijklessen hebt gevolgd horen we graag wat je ervan vond, laat onderaan de pagina een review achter! Met je review help je andere leerlingen de juiste rijschool te kiezen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Gaten in je agenda? Vul je klantenbestand aan door rijschool leads in te kopen of een advertentie te laten plaatsen.

Specification: Autorijschool Promoot

Slagingspercentage

82

Aantal examens

11

Auto

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 24 65 26 49

Adres

Ruwaardlaan 38

Postcode

2983CM

Plaats

Examenlocatie(s)

Barendrecht

KvK-nummer

243341310000

Rijschoolnummer

5373A1

10 reviews for Autorijschool Promoot

1.9
2
0
0
0
7

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 1. Anoniem

  Als het kon -5

  GA HIER NOOIT MAAR DAN OOK NOOIT HEEN! Instructeur schreeuwt alleen maar en laat je huilen.. en wat kan je er aan doen ? Niks want jij kan niks en bent slecht, ze helpen je niet eens! Rond uit slechte zaak!

 2. Wessel

  Super goed les gekregen! In één keer geslaagd. Erg aan te raden!

 3. Jan

  They are racists.

 4. Manuel

  Zeer goede rijschool ,
  Ik heb hier mijn brommer rijbewijs gehaald en daarna in 1 x mijn auto rijbewijs gehaald zeker aan te raden. Ik ga hier zeker terug komen voor mijn motorrijbewijs

 5. Jacqueline Oosterwijk

  Geen goede ervaring met deze rijschool. Inderdaad een bloed chagrijnige instructeur die tussen de lessen door gewoon even weggaat om een leerling op te halen die te laat komt en schreeuwt ipv praat. Alles wat hij zegt komt er mopperend uit.
  De communicatie is ook ronduit slecht. Ze zeggen dat ze terugbellen maar je hoort niks als je zelf geen contact opneemt.
  Ze zijn er niet voor de leerling maar voor hun eigen portemonnee.
  Zonder zelfvertrouwen ga je je examen in.

 6. Louise pol

  Goede Rijschool , mijn dochter heeft hier haar scooter-rijbewijs in 1 x gehaald. De rij-instructeur heeft haar hier prima begleid en dat was een leuke ervaring. Ik zou deze rijschool zeker aan raden’ veel vriendinnen en vrienden zijn hier ook al geslaagd voor hun rijbewijs. Zeker Toppers Aanraders. Mijn dochter gaat hier zeker terugkomen voor haar autorijbewijs!
  5 sterren waardig

 7. Jeroen Salakory

  Als het kon zou ik -5 sterren geven!

 8. Nina

  Racistische instructeur

 9. Jessica

  Autorijschool Promoot zal ik zeker niet aanraden. Mijn dochter heeft hier een dagcursus voor haar scooterrijbewijs gevolgd. Haar instructeur heette André. Deze man is erg negatief. Schreeuwt en moppert voortdurend. Tegen alle leerlingen denigrerende opmerkingen. Ergste van alles waren zijn discriminerende opmerkingen richting mijn dochter. Dit heeft hij praktisch de hele cursus gedaan. Mijn dochter heeft mij in paniek gebeld en gezegd dat ze er niet meer tegen kon. Ander meisje ook in tranen door deze man. De andere leerlingen hebben allemaal bevestigd dat dit gedrag/ deze taal door deze André werd gebruikt. Ik heb zowel André als de eigenaresse hierover aangesproken . Dit gedrag van André was bekend bij de eigenaresse. André probeerde alles te ontkennen maar door alle getuigen moest hij wel bekennen. Zeer slecht allemaal!

 10. Hiskien

  Heb is absoluut GEEN aanrader om uw kind hier te laten lessen of uzelf!
  Ik ben helemaal geen zeur, maar mijn dochter heeft 5 lesuren praktijk hier afgenomen en deze meneer die de lessen deed heeft 5 uur in een oortje zitten schreeuwen naar mijn dochter!
  Ze was helemaal overstuur ervan. Mijn dochter had nog beleefd gevraagd of hij ook op een normale manier tegen haar kon praten, maar toen moest ze haar mond maar dichthouden van hem.
  Uiteindelijk gezakt. Dat kan natuurlijk altijd gebeuren, maar de hele manier van aanpak bij deze rijschool was vreselijk!
  Uiteindelijk bij Piet Dubbeldam in Barendrecht afgereden en deze meneer was supernetjes.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo