Autorijschool Promoot

(8 klantbeoordelingen)

Lees alles over Autorijschool Promoot.

Bij deze rijschool behaal je je rijbewijs voor een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Promoot ligt op 70%, 10 personen deden bij deze rijschool examen (rijbewijs B). Alvast starten met verkeerstheorie? Begin met online theorie examens en bereid je zo optimaal voor op het examen van het CBR. Theorieboeken kopen? Deze 3 theorieboeken kwamen uitstekend uit de test. Les volgen bij Autorijschool Promoot? Je examen doe je bij één van de 3 examenlocaties van CBR: Dordrecht, Spijkenisse, Barendrecht.

Contact- en adresgegevens van Autorijschool Promoot.

De rijschool heeft een vestiging in Ridderkerk. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van deze school: Ruwaardlaan 38, 2983CM Ridderkerk. Bellen kan via: 06 24 65 26 49. Natuurlijk is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 243341310000. De school is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 5373A1.

In welke plaats vind ik Autorijschool Promoot precies?

Plan je route naar de rijschool via onderstaande kaart.

Meer rijscholen in de regio Ridderkerk.

Meer rijscholen uit de regio vergelijken? Bekijk hier alle Rijscholen in Ridderkerk. Deze rijscholen zijn ook het bekijken waard: Autorijschool Yes-Drive en UNA Rijvaardig.

Is dit jouw rijschool, of werk je er? Neem contact op om extra informatie te laten toevoegen! Als je leerling bent geweest bij deze school horen we graag wat je ervan vond, je helpt anderen er enorm mee je ervaringen te delen. Je kunt je mening onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review.

Meer informatie over de extra mogelijkheden die Rijschoolspecialist biedt, lees je op deze pagina over adverteermogelijkheden.

Specification: Autorijschool Promoot

Slagingspercentage

70

Aantal examens

10

Auto

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 24 65 26 49

Adres

Ruwaardlaan 38

Postcode

2983CM

Plaats

Examenlocatie(s)

Dordrecht, Spijkenisse, Barendrecht

KvK-nummer

243341310000

Rijschoolnummer

5373A1

8 reviews for Autorijschool Promoot

1.6
1
0
0
0
6

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 1. Jan

  They are racists.

 2. Manuel

  Zeer goede rijschool ,
  Ik heb hier mijn brommer rijbewijs gehaald en daarna in 1 x mijn auto rijbewijs gehaald zeker aan te raden. Ik ga hier zeker terug komen voor mijn motorrijbewijs

 3. Jacqueline Oosterwijk

  Geen goede ervaring met deze rijschool. Inderdaad een bloed chagrijnige instructeur die tussen de lessen door gewoon even weggaat om een leerling op te halen die te laat komt en schreeuwt ipv praat. Alles wat hij zegt komt er mopperend uit.
  De communicatie is ook ronduit slecht. Ze zeggen dat ze terugbellen maar je hoort niks als je zelf geen contact opneemt.
  Ze zijn er niet voor de leerling maar voor hun eigen portemonnee.
  Zonder zelfvertrouwen ga je je examen in.

 4. Louise pol

  Goede Rijschool , mijn dochter heeft hier haar scooter-rijbewijs in 1 x gehaald. De rij-instructeur heeft haar hier prima begleid en dat was een leuke ervaring. Ik zou deze rijschool zeker aan raden’ veel vriendinnen en vrienden zijn hier ook al geslaagd voor hun rijbewijs. Zeker Toppers Aanraders. Mijn dochter gaat hier zeker terugkomen voor haar autorijbewijs!
  5 sterren waardig

 5. Jeroen Salakory

  Als het kon zou ik -5 sterren geven!

 6. Nina

  Racistische instructeur

 7. Jessica

  Autorijschool Promoot zal ik zeker niet aanraden. Mijn dochter heeft hier een dagcursus voor haar scooterrijbewijs gevolgd. Haar instructeur heette André. Deze man is erg negatief. Schreeuwt en moppert voortdurend. Tegen alle leerlingen denigrerende opmerkingen. Ergste van alles waren zijn discriminerende opmerkingen richting mijn dochter. Dit heeft hij praktisch de hele cursus gedaan. Mijn dochter heeft mij in paniek gebeld en gezegd dat ze er niet meer tegen kon. Ander meisje ook in tranen door deze man. De andere leerlingen hebben allemaal bevestigd dat dit gedrag/ deze taal door deze André werd gebruikt. Ik heb zowel André als de eigenaresse hierover aangesproken . Dit gedrag van André was bekend bij de eigenaresse. André probeerde alles te ontkennen maar door alle getuigen moest hij wel bekennen. Zeer slecht allemaal!

 8. Hiskien

  Heb is absoluut GEEN aanrader om uw kind hier te laten lessen of uzelf!
  Ik ben helemaal geen zeur, maar mijn dochter heeft 5 lesuren praktijk hier afgenomen en deze meneer die de lessen deed heeft 5 uur in een oortje zitten schreeuwen naar mijn dochter!
  Ze was helemaal overstuur ervan. Mijn dochter had nog beleefd gevraagd of hij ook op een normale manier tegen haar kon praten, maar toen moest ze haar mond maar dichthouden van hem.
  Uiteindelijk gezakt. Dat kan natuurlijk altijd gebeuren, maar de hele manier van aanpak bij deze rijschool was vreselijk!
  Uiteindelijk bij Piet Dubbeldam in Barendrecht afgereden en deze meneer was supernetjes.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo