Verkeerscollege D&R Drive&Ride

Lees meer over Verkeerscollege D&R Drive&Ride.

Bij deze school haal je je rijbewijs voor een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Verkeerscollege D&R Drive&Ride is 47%, 15 leerlingen deden examen (rijbewijs B). Alvast starten met verkeerstheorie? Begin met online theorie examens en bereid je zo optimaal voor op het examen van het CBR. Theorieboeken kopen? Deze 3 theorieboeken kwamen uitstekend uit de test. Ga je beginnen met rijles bij Verkeerscollege D&R Drive&Ride? Je rijdt af bij een van de 1 CBR-afrijdlocaties: Zaandam.

Telefoonnummer en contactgegevens van Verkeerscollege D&R Drive&Ride.

De school is gevestigd in Zaandam. Dit zijn de adresgegevens van deze school: Koekoeksbloemweg 34, 1508BL Zaandam. Bellen kan, het telefoonnummer is 648135796. De rijschool is ingeschreven bij het KvK onder nummer 668599130000. Deze rijschool is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 7390W0.

In welke plaats vind ik Verkeerscollege D&R Drive&Ride precies?

Gebruik onderstaande kaart om je route naar de rijschool te plannen.

Andere rijscholen in de regio Zaandam.

Bekijk hier meer Rijscholen in Zaandam. Deze twee scholen zijn ook het bekijken waard: Autorijschool Kiliç en Rijschool Saskia.

Is dit jouw rijschool, of ben je hier werknemer? Neem contact met ons op om extra informatie toe te laten voegen! Heb je hier rijles gevolgd? Deel je ervaring en help anderen de juiste rijschool te kiezen. Je vindt de review-functie helemaal onderin deze pagina, laat je mening achter!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden rijschool leads in te kopen, extra op te vallen met een premium-profiel of advertenties te plaatsen.

Specification: Verkeerscollege D&R Drive&Ride

Slagingspercentage

47

Aantal examens

15

Telefoon-nr

648135796

Adres

Koekoeksbloemweg 34

Postcode

1508BL

Plaats

Examenlocatie(s)

Zaandam

KvK-nummer

668599130000

Rijschoolnummer

7390W0

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Verkeerscollege D&R Drive&Ride”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Verkeerscollege D&R Drive&Ride
Verkeerscollege D&R Drive&Ride

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo