Rijvaardigheidtrainingscentrum (R-T-C) Assendelft ⇒ Reviews

Rijvaardigheidtrainingscentrum (R-T-C)

Op deze pagina vind je alles over Rijvaardigheidtrainingscentrum (R-T-C).

Bij deze rijschool behaal je je rijbewijs voor een motor, auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijvaardigheidtrainingscentrum (R-T-C) is 58%, 19 personen legden examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Deze rijschool biedt de volgende theorielessen aan: motor, auto. Begin direct met het bijspijkeren van je theoriekennis en ga van start met online theorie examens om je goed op je CBR-examen voor te bereiden. Online theorieboek kopen? Deze 3 boeken zijn het lezen waard. Ga je voor lessen bij Rijvaardigheidtrainingscentrum (R-T-C)? Je rijdt af bij een van de 1 CBR examenlocaties: Zaandam. Deze rijschool biedt ook rijlessen aan met een automaat personenauto.

Beste auto theorieboek, gratis oefenen & kortingen

Goedkoop je auto rijbewijs halen? Bekijk de links hieronder. Koop het best geteste theorieboek via Bol, oefen je theorie gratis online of maak gebruik van een gratis proefles in jouw regio!

Contactgegevens, adres en overige info over Rijvaardigheidtrainingscentrum (R-T-C).

Deze school is gevestigd in Assendelft. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van de rijschool: Duijves Weer 29, 1566RV Assendelft. Ze zijn telefonisch bereikbaar op: (075) 657 36 65, of 06 54 75 05 08. Ze hebben een eigen website: r-t-c.nl. De school is ingeschreven bij het KvK onder nummer 350273430000. De school is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 2232X8.

Waar vind je Rijvaardigheidtrainingscentrum (R-T-C) (route & kaart)?

Gebruik de kaart hieronder om je route in te plannen.

Meer rijscholen in de regio Assendelft.

Meer rijscholen? Klik hier voor alle Rijscholen in Assendelft. Deze rijscholen zijn ook het bekijken waard: Verkeersschool Istha en Autorijschool Mellina.

Werk je bij de rijschool of ben je de eigenaar? Neem contact met ons op om extra informatie te laten plaatsen! Als jij bij deze rijschool theorie- of praktijklessen hebt gevolgd, horen we graag hoe dat je is bevallen. Laat onderaan de pagina je review achter. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Meer informatie over de extra mogelijkheden die Rijschoolspecialist biedt, lees je op deze pagina over adverteermogelijkheden.

Specification: Rijvaardigheidtrainingscentrum (R-T-C)

Slagingspercentage

58

Aantal examens

19

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Motor

Beschikbaar

Motortheorie

Beschikbaar

Telefoon

06 54 75 05 08

Website

r-t-c.nl

Adres

Duijves Weer 29

Postcode

1566RV

Plaats

Examenlocatie(s)

Zaandam

KvK-nummer

350273430000

Rijschoolnummer

2232X8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijvaardigheidtrainingscentrum (R-T-C)”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Rijvaardigheidtrainingscentrum (R-T-C)
Rijvaardigheidtrainingscentrum (R-T-C)

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo