T.Act B.V.

Lees alles over T.Act B.V..

Bij deze rijschool haal je je rijbewijs voor een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van T.Act B.V. ligt op 100%, 1 personen deden bij deze rijschool examen (rijbewijs BE). Ga je voor rijles bij T.Act B.V.? Je praktijkexamen doe je bij een van de 1 examenlocaties van het CBR: Bergen op Zoom. Theoriecertificaat nog niet op zak? Bekijk dan hier het theorieboek voor de scooter of auto.

Adres, contactgegevens en overige informatie over T.Act B.V..

De rijschool is gevestigd in Bergen Op Zoom. Op zoek naar de adresgegevens van deze school? Buitenvest 60, 4614AD Bergen Op Zoom. Dit is het telefoonnummer van de rijschool: 06 28 27 83 68. Het KvK-nummer van de school is: 781255290000. Deze rijschool is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 1066U4.

In welke plaats vind ik T.Act B.V. (route & kaart)?

Gebruik de kaart hieronder om eenvoudig je route naar de rijschool te plannen.

Andere rijscholen in de regio Bergen Op Zoom.

Meer rijscholen in deze woonplaats bekijken? Check hier alle Rijscholen in Bergen Op Zoom. Neem ook eens een kijkje bij deze twee rijscholen: Abbas & Pronk Rijopleidingen en Verkeersschool Wesseldijk B.V..

Ben je de eigenaar van deze rijschool, of werk je er? Stuur ons een bericht om extra informatie over de rijschool toe te laten voegen. Als je leerling bent geweest bij deze school horen we graag wat je ervan vond, je helpt anderen er enorm mee je ervaringen te delen. Je kunt je mening onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Als rijschoolhouder kun je via Rijschoolspecialist je rijschool adverteren, of op andere manieren opvallen. Klik op de link voor meer informatie over deze mogelijkheden.

Specification: T.Act B.V.

Slagingspercentage

100

Aantal examens

1

Telefoon-nr

06 28 27 83 68

Adres

Buitenvest 60

Postcode

4614AD

Plaats

Examenlocatie(s)

Bergen Op Zoom

KvK-nummer

781255290000

Rijschoolnummer

1066U4

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “T.Act B.V.”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo