Autorijschool Rien van Dijke t.h.o.d.n. NXXT

Alles over Autorijschool Rien van Dijke t.h.o.d.n. NXXT.

Praktijklessen volg je bij deze school met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Rien van Dijke t.h.o.d.n. NXXT ligt op 50%, 62 leerlingen deden bij deze school examen (rijbewijs B). Praktijkles volgen bij Autorijschool Rien van Dijke t.h.o.d.n. NXXT? Je praktijkexamen doe je bij een van de 1 CBR examenlocaties: Bergen Op Zoom. Binnenkort je theorie behalen? Bekijk hier je beste keus voor het theorieboek voor het motor of auto rijbewijs.

Telefoonnnummer en overige contactgegevens van Autorijschool Rien van Dijke t.h.o.d.n. NXXT.

De rijschool is gevestigd in Oud-Vossemeer. Op zoek naar de adresgegevens van de rijschool? Pr Willem Alexanderstr 8, 4698CC Oud-Vossemeer. Voor telefonisch contact bereik je de rijschool op 0166 67 28 00, of 06 29 16 93 91. Natuurlijk is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 636863760000. Bij het CBR is deze rijschool bekend onder rijschoolnummer 5167H7.

In welke plaats vind ik Autorijschool Rien van Dijke t.h.o.d.n. NXXT (kaart, routebeschrijving)?

Via onderstaande kaart plan je gemakkelijk je route of bekijk je extra foto’s van de rijschool.

Overige scholen in regio Oud-Vossemeer.

Hier vind je een overzicht van alle Rijscholen in Oud-Vossemeer. Check ook deze twee rijscholen: Autorijschool Verdult en Autorijschool John van den Kieboom.

Ben je de eigenaar van deze rijschool, of werk je er? Stuur ons een bericht om extra informatie over de rijschool toe te laten voegen. Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Extra opvallen? Via Rijschoolspecialist maak je op een voordelige manier rijschool reclame. Zorg voor een unieke profielpagina inclusief eigen beschrijving en foto’s of adverteer!

Specification: Autorijschool Rien van Dijke t.h.o.d.n. NXXT

Slagingspercentage

50

Aantal examens

62

Auto

Beschikbaar

Telefoon

0166 67 28 00

Telefoon-nr

06 29 16 93 91

Adres

Pr Willem Alexanderstr 8

Postcode

4698CC

Plaats

Examenlocatie(s)

Bergen Op Zoom

KvK-nummer

636863760000

Rijschoolnummer

5167H7

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Rien van Dijke t.h.o.d.n. NXXT”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Autorijschool Rien van Dijke t.h.o.d.n. NXXT
Autorijschool Rien van Dijke t.h.o.d.n. NXXT

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo