Autorijschool Johan Tholen ⇒ Reviews, ervaringen & contact

Autorijschool Johan

Alle informatie die je nodig hebt over Autorijschool Johan.

Klaar voor praktijklessen? Deze school biedt les aan met een motor, auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Johan ligt op 45%, 31 leerlingen deden bij deze rijschool examen (rijbewijs B). Hulp nodig voor het theorieexamen? De rijschool biedt theorielessen aan voor: auto. Vandaag nog beginnen met het leren van de verkeerstheorie? Ga direct aan de slag met een gratis theorie cursus om je optimaal op het CBR theorie-examen voor te bereiden. Theorieboek kopen? Wij hebben alvast voor je bekeken welke je nu het beste kunt lezen. Kies je voor lessen bij Autorijschool Johan? Dan kies je uit 1 CBR examenlocaties: Bergen Op Zoom. Deze rijschool biedt ook rijlessen aan met een automaat personenauto.

Auto theorieboek, online oefenen & rijles kortingen

Bespaar geld met de links hieronder. Oefen je theorie gratis online, bestel het best geteste theorieboek via Bol.com of vraag een 100% gratis proefles aan in jouw regio.

Adres, contactgegevens en overige informatie van Autorijschool Johan.

Deze school vind je in Tholen. Op zoek naar de adresgegevens van de rijschool? Bebouwdendam 3, 4691EH Tholen. De rijschool een vraag stellen? Dit is het e-mailadres: [email protected]. Bellen kan, je bereikt ze op (0166) 60 24 99, of 06 53 84 64 36. De school heeft een eigen site met meer informatie: autorijschooljohan.com. De school is ingeschreven bij het KvK onder nummer 220375760000. Bij het CBR is deze school bekend met rijschoolnummer 1618X7.

Waar bezoek ik Autorijschool Johan?

Gebruik de kaart hieronder eenvoudig om je route naar de rijschool in te plannen.

Andere rijscholen in de buurt van Tholen.

Meer rijscholen in deze woonplaats bekijken? Check hier alle Rijscholen in Tholen. Neem ook eens een kijkje bij deze twee rijscholen: Rijschool Pieper en Rijschool Dekker.

Werk je bij de rijschool of ben je de eigenaar? Neem contact met ons op om extra informatie te laten plaatsen! Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Meer leerlingen binnenhalen? Adverteer je rijschool op Rijschoolspecialist of koop voordelig leads in. Bekijk de adverteren-pagina voor meer informatie over deze diensten.

Specification: Autorijschool Johan

Slagingspercentage

45

Aantal examens

31

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Motor

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

06 53 84 64 36

Website

autorijschooljohan.com

Adres

Bebouwdendam 3

Postcode

4691EH

Plaats

Examenlocatie(s)

Bergen Op Zoom

KvK-nummer

220375760000

Rijschoolnummer

1618X7

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Johan”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo