Mark Oerlemans

Ontdek alles over Mark Oerlemans.

Klaar voor je eerste les? Deze rijschool lest met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Mark Oerlemans ligt op 43%, 70 leerlingen deden bij deze school examen (rijbewijs B). Heb je speciale wensen? Deze rijschool biedt ook les met een automaat personenauto. Les je bij Mark Oerlemans? Afrijden doe je bij een van de 1 CBR locatie: Bergen Op Zoom. Deze rijschool biedt ook rijlessen aan met een automaat personenauto.

Adres, contactgegevens en overige informatie van Mark Oerlemans.

Deze school heeft een vestiging in Bergen Op Zoom. Op zoek naar de adresgegevens van de school? Duke Ellingtonerf 12, 4614XK Bergen Op Zoom. De rijschool is telefonisch te bereiken op 06 21 88 73 20. Het KvK-nummer van de rijschool is: 201518530000. Bij het CBR is de school bekend met rijschoolnummer 5669K8.

Waar bezoek ik Mark Oerlemans precies?

Gebruik de kaart hieronder om eenvoudig je route naar de rijschool te plannen.

Meer rijscholen in regio Bergen Op Zoom.

Klik hier voor alle Rijscholen in Bergen Op Zoom. Heb je deze rijscholen al bekeken? Autorijschool Frans Stael en Autorijschool M.L. Brouwers V.O.F..

Is dit jouw rijschool, of ben je hier werknemer? Neem contact met ons op om extra informatie toe te laten voegen! Als je leerling bent geweest bij deze school horen we graag wat je ervan vond, je helpt anderen er enorm mee je ervaringen te delen. Je kunt je mening onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te advertere of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: Mark Oerlemans

Slagingspercentage

43

Aantal examens

70

Auto

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 21 88 73 20

Adres

Duke Ellingtonerf 12

Postcode

4614XK

Plaats

Examenlocatie(s)

Bergen Op Zoom

KvK-nummer

201518530000

Rijschoolnummer

5669K8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Mark Oerlemans”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo