Mark Oerlemans

Alle gegevens van Mark Oerlemans.

Praktijkles volgen? Bij deze school kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Mark Oerlemans is 48%, 54 personen deden examen bij deze rijschool (rijbewijs B). Begin direct met het bijspijkeren van je theoriekennis en ga van start met online theorie examens om je goed op je CBR-examen voor te bereiden. Online theorieboek kopen? Deze 3 boeken zijn het lezen waard. Ga je van start met rijles bij Mark Oerlemans? Je rij-examen leg je af bij een van de 1 CBR locaties: Bergen Op Zoom. Deze rijschool biedt ook rijlessen aan met een automaat personenauto.

Korting rijles & auto theorie gratis oefenen

Geld besparen op je autorijbewijs? Maak gebruik van de links hieronder. Bestel het best geteste theorieboek, oefen je theorie gratis online of maak gebruik van een gratis proefles in jouw regio.

Adres- en contactgegevens van Mark Oerlemans.

Deze school heeft een locatie in Bergen Op Zoom. Hierbij de adresgegevens van de school: Duke Ellingtonerf 12, 4614XK Bergen Op Zoom. Telefonisch contact? Hierbij het telefoonnummer: 06 21 88 73 20. Uiteraard is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 201518530000. Bij het CBR is de rijschool bekend met rijschoolnummer 5669K8.

In welke plaats zit Mark Oerlemans?

Plan je route naar de rijschool via onderstaande kaart.

Andere rijscholen in Bergen Op Zoom.

Nog meer rijscholen bekijken? Bekijk hier alle Rijscholen in Bergen Op Zoom. Deze twee scholen zijn ook het bekijken waard: Autorijschool Verdult en Rijschool Carla Hagens.

Werk je bij deze rijschool, of ben je de eigenaar? Om extra informatie toe te laten voegen kun je ons een berichtje sturen. Heb je hier rijles gehad? Deel je mening over de kwaliteit van de lessen, zo help je andere leerlingen om de juiste school te kiezen. Je vindt de review-functie onderaan de pagina, bedankt voor je review! We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Extra opvallen? Via Rijschoolspecialist maak je op een voordelige manier rijschool reclame. Zorg voor een unieke profielpagina inclusief eigen beschrijving en foto’s of adverteer!

Specification: Mark Oerlemans

Slagingspercentage

48

Aantal examens

54

Auto

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Telefoon

06 21 88 73 20

Adres

Duke Ellingtonerf 12

Postcode

4614XK

Plaats

Examenlocatie(s)

Bergen Op Zoom

KvK-nummer

201518530000

Rijschoolnummer

5669K8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Mark Oerlemans”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo