Mark Oerlemans

Op deze pagina ontdek je alles over Mark Oerlemans.

Beginnen met praktijklessen? Bij deze rijschool kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Mark Oerlemans ligt op 43%, 83 personen deden examen bij deze school (rijbewijs B). Ga je voor rijles bij Mark Oerlemans? Je examen doe je bij een van de 1 CBR examenlocaties: Bergen Op Zoom. Heb je bijzondere wensen? Deze rijschool biedt ook rijlessen met een automaat personenauto. Theorie nog niet behaald? Ontdek dan hier het theorie boek auto of motor.

Adres, contactgegevens en overige informatie over Mark Oerlemans.

Deze school heeft een locatie in Bergen Op Zoom. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van deze school: Duke Ellingtonerf 12, 4614XK Bergen Op Zoom. Ze zijn telefonisch bereikbaar op: 06 21 88 73 20. Natuurlijk is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 201518530000. Deze school is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 5669K8.

Waar vind ik Mark Oerlemans (routebeschrijving en kaart)?

Plan je route eenvoudig via onderstaande kaart.

Meer rijscholen in regio Bergen Op Zoom.

Bekijk alle Rijscholen in Bergen Op Zoom. Deze scholen zijn ook het bekijken waard: Autorijschool Eggengoor en Verkeersschool Mattemburgh B.V..

Ben je eigenaar van deze rijschool, of ben je er werknemer? Klik op de link om extra informatie te laten toevoegen. Rijlessen gevolgd bij deze school? Vertel ons wat je ervan vond in een korte review. Help andere leerlingen de juiste keuze te maken! Je vindt het reviewveld helemaal onderaan deze pagina. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te advertere of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: Mark Oerlemans

Slagingspercentage

43

Aantal examens

83

Auto

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 21 88 73 20

Adres

Duke Ellingtonerf 12

Postcode

4614XK

Plaats

Examenlocatie(s)

Bergen Op Zoom

KvK-nummer

201518530000

Rijschoolnummer

5669K8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Mark Oerlemans”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo