Rijschool Richard Iriks

Ontdek alles over Rijschool Richard Iriks.

Praktijklessen biedt deze rijschool aan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Richard Iriks is 100%, 1 leerlingen legden examen af bij deze school (rijbewijs B). Kies je voor lessen bij Rijschool Richard Iriks? Je rij-examen leg je af bij een van de 1 CBR examenlocaties: Bergen op Zoom. Theorie nog niet in de pocket? Bekijk hier het theorie boek voor het rijbewijs.

Adres- en contactgegevens van Rijschool Richard Iriks.

De school is te vinden in Bergen Op Zoom. Dit zijn de adresgegevens: Groenlandstraat 17, 4614LE Bergen Op Zoom. De school is telefonisch bereikbaar op 0644452827. Uiteraard is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 91816084. Bij het CBR is deze rijschool bekend met rijschoolnummer 3820Z1.

In welke plaats vind ik Rijschool Richard Iriks (route & kaart)?

Gebruik de kaart hieronder om je route te plannen.

Overige rijscholen in regio Bergen Op Zoom.

Meer rijscholen vergelijken? Bekijk hier alle Rijscholen in Bergen Op Zoom. Deze scholen zijn ook het bekijken waard: Personal Rijcoach en Hindriks Verkeersopleidingen.

Ben je eigenaar van deze rijschool, of werk je er? Klik hier om extra informatie toe te laten voegen! Rijlessen gevolgd bij deze school? Vertel ons wat je ervan vond in een korte review. Help andere leerlingen de juiste keuze te maken! Je vindt het reviewveld helemaal onderaan deze pagina. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Extra opvallen? Via Rijschoolspecialist maak je op een voordelige manier rijschool reclame. Zorg voor een unieke profielpagina inclusief eigen beschrijving en foto’s of adverteer!

Specification: Rijschool Richard Iriks

Slagingspercentage

100

Aantal examens

1

Telefoon-nr

0644452827

Adres

Groenlandstraat 17

Postcode

4614LE

Plaats

Examenlocatie(s)

Bergen Op Zoom

KvK-nummer

91816084

Rijschoolnummer

3820Z1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Richard Iriks”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo