Rijschool Anass

Lees meer over Rijschool Anass.

Bij deze rijschool behaal je je rijbewijs voor een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Anass is 45%, 55 leerlingen deden examen bij de school (rijbewijs B). Ga je van start met les bij Rijschool Anass? Rij-examen doe je bij een van de 1 CBR examenlocaties: Bergen Op Zoom. Je theorie nog behalen? Bekijk hier onze keus voor het theorie boek cbr.

Adresgegevens en telefoonnummer van Rijschool Anass.

Deze school heeft een locatie in Bergen Op Zoom. Ben je op zoek naar de adresgegevens? Schimmelpennincklaan 2, 4615HA Bergen Op Zoom. Voor telefonisch contact bereik je de rijschool op 06 82 97 68 05. Natuurlijk is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 833511670000. Bij het CBR is de rijschool bekend met rijschoolnummer 1872F9.

Waar bezoek je Rijschool Anass?

Gebruik onderstaande kaart om je route naar de rijschool te plannen.

Andere scholen in de buurt van Bergen Op Zoom.

Meer rijscholen uit de regio vergelijken? Bekijk hier alle Rijscholen in Bergen Op Zoom. Heb je deze twee rijscholen trouwens ook al bekeken? Autorijschool Rien van Dijke t.h.o.d.n. NXXT en Autorijschool Verdult.

Ben je de eigenaar van deze rijschool, of werk je er? Stuur ons een bericht om extra informatie over de rijschool toe te laten voegen. Heb je hier rijles gehad? Deel je mening over de kwaliteit van de lessen, zo help je andere leerlingen om de juiste school te kiezen. Je vindt de review-functie onderaan de pagina, bedankt voor je review! We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Extra opvallen? Via Rijschoolspecialist maak je op een voordelige manier rijschool reclame. Zorg voor een unieke profielpagina inclusief eigen beschrijving en foto’s of adverteer!

Specification: Rijschool Anass

Slagingspercentage

45

Aantal examens

55

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 82 97 68 05

Adres

Schimmelpennincklaan 2

Postcode

4615HA

Plaats

Examenlocatie(s)

Bergen Op Zoom

KvK-nummer

833511670000

Rijschoolnummer

1872F9

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Anass”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Rijschoolspecialist.nl
Logo