Rijschool Anass

Op deze pagina vind je alles over Rijschool Anass.

Beginnen met praktijkles? Bij deze school kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Anass ligt op 65%, 68 leerlingen legden een examen af bij deze school (rijbewijs B). Ga je van start met rijlessen bij Rijschool Anass? Dan heb je de keuze uit 1 CBR-locaties: Bergen op Zoom. Heb je je theorie nog niet gehaald? Ontdek dan hier het theorieboek auto.

Telefoonnummer, adresgegevens en overige informatie van Rijschool Anass.

Deze rijschool vind je in Bergen Op Zoom. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van deze rijschool: Schimmelpennincklaan 2, 4615HA Bergen Op Zoom. Bellen kan, je bereikt ze op 06 82 97 68 05. Uiteraard is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 833511670000. Bij het CBR is de school bekend onder rijschoolnummer 1872F9.

Waar vind je Rijschool Anass (routebeschrijving en kaart)?

Via onderstaande kaart plan je gemakkelijk je route of bekijk je extra foto’s van de rijschool.

Nog meer rijscholen in regio Bergen Op Zoom.

Meer bekijken? Check hier alle Rijscholen in Bergen Op Zoom. Deze twee scholen zijn ook het bekijken waard: Autorijschool John van den Kieboom en Autorijschool De Nieuweweg.

Werk je bij deze school, of ben je eigenaar? Om meer informatie toe te laten voegen kun je ons een mailtje sturen. Heb je hier rijles gehad? Deel je mening over de kwaliteit van de lessen, zo help je andere leerlingen om de juiste school te kiezen. Je vindt de review-functie onderaan de pagina, bedankt voor je review! We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Zorg dat je rijschool opvalt bij de juiste doelgroep: adverteren via Rijschoolspecialist is laagdrempelig, voordelig en zeer effectief! Klik op de link voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Rijschool Anass

Slagingspercentage

65

Aantal examens

68

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 82 97 68 05

Adres

Schimmelpennincklaan 2

Postcode

4615HA

Plaats

Examenlocatie(s)

Bergen Op Zoom

KvK-nummer

833511670000

Rijschoolnummer

1872F9

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Anass”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Rijschoolspecialist.nl
Logo