Rijschool Zelihsen

Lees meer over Rijschool Zelihsen.

Bij deze rijschool behaal je je rijbewijs voor een motor, auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Zelihsen is 100%, 2 leerlingen legden examen af bij deze school (rijbewijs AVB). Hulp nodig voor het theorieexamen? De rijschool biedt theorielessen aan voor: auto. Start je met les bij Rijschool Zelihsen? Je examen doe je uiteindelijk bij een van de 1 CBR afrijdlocaties: Urmond. Je theorie nog niet behaald? Bekijk hier onze keuze voor het theorie boek rijbewijs.

Telefoonnummer, adresgegevens & overige info over Rijschool Zelihsen.

Deze rijschool vind je in Geleen. Op zoek naar de adresgegevens van de school? Schachtstraat 20, 6163LJ Geleen. Heb je een vraag voor de rijschool? Dit is het e-mailadres: info@rijschoolzelihsen.nl. Bellen kan, je bereikt ze op 046 474 05 65, of 06 39 58 43 47. Ze hebben een eigen site met meer informatie. Hierbij het adres: rijschoolzelihsen.nl. Het KvK-nummer van deze rijschool is: 604078240000. Bij het CBR is de school bekend met rijschoolnummer 3774R3.

Waar vind je Rijschool Zelihsen?

Gebruik de kaart hieronder eenvoudig om je route naar de rijschool in te plannen.

Andere rijscholen in Geleen.

Meer rijscholen bekijken? Bekijk hier alle Rijscholen in Geleen. Deze twee rijscholen zijn ook het bekijken waard: Rijschool Detlef en MTR Rijles.

Ben je de eigenaar van deze rijschool, of werk je er? Stuur ons een bericht om extra informatie over de rijschool toe te laten voegen. Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te adverteren of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: Rijschool Zelihsen

Slagingspercentage

100

Aantal examens

2

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Motor

Beschikbaar

E-mail

info@rijschoolzelihsen.nl

Telefoon

046 474 05 65

Telefoon-nr

06 39 58 43 47

Website

rijschoolzelihsen.nl

Adres

Schachtstraat 20

Postcode

6163LJ

Plaats

Examenlocatie(s)

Urmond

KvK-nummer

604078240000

Rijschoolnummer

3774R3

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Zelihsen”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo