Rijschool Wintelre

Alle informatie over Rijschool Wintelre.

Praktijkles gaan volgen? Bij deze rijschool kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Wintelre ligt op 56%, 54 personen deden examen bij deze rijschool (rijbewijs B). Les volgen bij Rijschool Wintelre? Dan heb je de keuze uit 1 CBR examenlocaties: Eindhoven. Theorie nog niet in de pocket? Bekijk hier het theorie boek voor het rijbewijs.

Adresgegevens, telefoonnummer en overige informatie van Rijschool Wintelre.

Deze school heeft een vestiging in Wintelre. Hierbij de adresgegevens van de rijschool: Mostheuvel 8, 5513NV Wintelre. Heb je een vraag voor deze school? Dit is het e-mailadres: info@rijschoolwintelre.nl. Bellen? Het telefoonnummer is: 06 45 08 07 21. De rijschool heeft een eigen website met meer informatie: rijschoolwintelre.nl. De school is ingeschreven bij het KvK onder nummer 172260770000. De rijschool is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 5644Z8.

In welke plaats vind ik Rijschool Wintelre?

Gebruik onderstaande kaart om je route te plannen.

Andere scholen in de buurt van Wintelre.

Alle rijscholen in de regio bekijken? Klik hier voor alle Rijscholen in Wintelre. Neem ook even een kijkje bij deze rijscholen: Autorijschool Azaoum en Verkeersschool Ben Verhagen.

Ben je de eigenaar van of medewerker bij deze school? Neem even contact op om extra informatie aan de pagina toe te laten voegen. Heb je hier lessen gevolgd? Help anderen door je ervaring te delen! Onderin deze pagina kun je een review achterlaten met jouw ervaringen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te adverteren of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: Rijschool Wintelre

Slagingspercentage

56

Aantal examens

54

Auto

Beschikbaar

E-mail

info@rijschoolwintelre.nl

Telefoon-nr

06 45 08 07 21

Website

rijschoolwintelre.nl

Adres

Mostheuvel 8

Postcode

5513NV

Plaats

Examenlocatie(s)

Eindhoven

KvK-nummer

172260770000

Rijschoolnummer

5644Z8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Wintelre”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo