Autorijschool De Kleine

Op deze pagina vind je alles over Autorijschool De Kleine.

Rijlessen volgen en examen doen bij deze rijschool? Dat kan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool De Kleine ligt op 64%, 69 personen deden examen (rijbewijs B). Passen theorielessen beter bij je dan een leesboek? Deze rijschool biedt theoriecursus(sen) aan voor: auto. Vandaag nog beginnen met het leren van de verkeerstheorie? Ga direct aan de slag met een gratis theorie cursus om je optimaal op het CBR theorie-examen voor te bereiden. Online theorieboek kopen? Deze 3 boeken zijn het lezen waard. Ga je lessen volgen bij Autorijschool De Kleine? Je rijdt af bij een van de 1 examenlocaties van het CBR: Eindhoven.

Beschikt deze school over een keurmerk?

Met de kwaliteit zit het wel goed bij deze rijschool, ze beschikken over een VRB-keurmerk. Scholen met een keurmerk moeten doorgaans aan strenge voorwaarden voldoen. Als leerling ben je bij een dergelijke rijschool verzekerd van hoge leskwaliteit.

Telefoonnummer, adresgegevens en overige informatie van Autorijschool De Kleine.

De rijschool is gevestigd in Hoogeloon. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van deze school: Hoofdstraat 50, 5528AK Hoogeloon. Per e-mail bereik je ze op [email protected]. Even bellen? Het telefoonnummer is (0497) 68 17 18, of 06 54 25 59 99. De school beschikt over een eigen site, hierbij: rijschooldekleine.nl. Het KvK-nummer van de school is 170758580000. Bij het CBR is de school bekend onder rijschoolnummer 0015A7.

In welke plaats zit Autorijschool De Kleine (kaart en route)?

Via onderstaande kaart plan je gemakkelijk je route of bekijk je extra foto’s van de rijschool.

Nog meer rijscholen in de regio Hoogeloon.

Meer rijscholen? Hier een overzicht van alle Rijscholen in Hoogeloon. Heb je al bij deze rijscholen gekeken? Auto en Motorrijschool Jan Heezen en John Pereira Verkeersopleidingen (JPV).

Is dit jouw rijschool, of werk je er? Neem contact op om extra informatie te laten toevoegen! Rijles gehad bij deze rijschool? Deel je ervaringen in een review en help anderen de juiste keuze te maken. Je kunt je review onderin deze pagina plaatsen.

Meer opvallen? Kies voor een Premium rijschoolprofiel of adverteer je rijschool via Rijschoolspecialist. Klik op de link om verder te lezen over deze diensten.

Specification: Autorijschool De Kleine

Slagingspercentage

64

Aantal examens

69

Keurmerk

VRB

VRB

Ja

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

(0497) 68 17 18

Telefoon-nr

06 54 25 59 99

Website

rijschooldekleine.nl

Adres

Hoofdstraat 50

Postcode

5528AK

Plaats

Examenlocatie(s)

Eindhoven

KvK-nummer

170758580000

Rijschoolnummer

0015A7

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool De Kleine”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo