Auto en Motorrijschool Jan Heezen

Alle informatie over Auto en Motorrijschool Jan Heezen.

Klaar voor de praktijk? Je praktijklessen volg je met een motor, auto, aanhangwagen achter auto, bromfiets. Het gemiddelde slagingspercentage van Auto en Motorrijschool Jan Heezen is 60%, 440 leerlingen deden examen (rijbewijs B). Liever een theoriecursus dan een theorieboek? Deze rijschool biedt theorielessen aan voor: motor, auto, bromfiets. Vandaag nog beginnen met het leren van de verkeerstheorie? Ga direct aan de slag met een gratis theorie cursus om je optimaal op het CBR theorie-examen voor te bereiden. Online theorieboek kopen? Deze 3 boeken zijn het lezen waard. Ga je lessen volgen bij Auto en Motorrijschool Jan Heezen? Het afrijden is dan bij een van de 1 examenlocaties van het CBR: Eindhoven.

Telefoonnummer en adresgegevens van Auto en Motorrijschool Jan Heezen.

Deze rijschool is gevestigd in Waalre. Hierbij de adresgegevens: Kerkhoflaan 1B, 5582JH Waalre. Heb je een vraag voor deze rijschool? Stel ‘m via dit mailadres: [email protected]. Even bellen? Je bereikt de school op telefoonnummer (040) 222 02 19, of 06 53 39 16 49. Voor meer informatie kijk je op de website van deze rijschool, rijschoolheezen.nl. Uiteraard is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 170895440000. Deze school is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 1898Z7.

Wat is de locatie van Auto en Motorrijschool Jan Heezen (kaart, routebeschrijving)?

Plan je route naar de rijschool via onderstaande kaart.

Andere scholen in de buurt van Waalre.

Meer rijscholen? Hier vind je een overzicht van alle Rijscholen in Waalre. Bekijk ook deze twee rijscholen uit dezelfde regio: John Pereira Verkeersopleidingen (JPV) en Rijbewijs 2Go.

Ben je de eigenaar van of medewerker bij deze school? Neem even contact op om extra informatie aan de pagina toe te laten voegen. Heb jij je theorie- of praktijkles bij de rijschool gevolgd? Laat je review achter en help andere leerlingen de juiste rijschool te kiezen.

Extra opvallen? Via Rijschoolspecialist maak je op een voordelige manier rijschool reclame. Zorg voor een unieke profielpagina inclusief eigen beschrijving en foto’s of adverteer!

Specification: Auto en Motorrijschool Jan Heezen

Slagingspercentage

60

Aantal examens

440

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Aanhangwagen achter auto

Beschikbaar

Motor

Beschikbaar

Motortheorie

Beschikbaar

Scooter

Beschikbaar

Scootertheorie

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

(040) 222 02 19

Telefoon-nr

06 53 39 16 49

Website

rijschoolheezen.nl

Adres

Kerkhoflaan 1B

Postcode

5582JH

Plaats

Examenlocatie(s)

Eindhoven

KvK-nummer

170895440000

Rijschoolnummer

1898Z7

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Auto en Motorrijschool Jan Heezen”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Auto en Motorrijschool Jan Heezen
Auto en Motorrijschool Jan Heezen

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo