Verkeersschool Meurs

Alle details over Verkeersschool Meurs.

Klaar voor praktijklessen? Deze school biedt les aan met een motor, auto, aanhangwagen achter auto, bromfiets. Het gemiddelde slagingspercentage van Verkeersschool Meurs ligt op 69%, 167 leerlingen deden bij deze school examen (rijbewijs B). Direct van start met het theoretische gedeelte van je rijbewijs? Begin met een gratis online theorie-cursus om je zo goed mogelijk voor te bereiden. Theorieboeken kopen? Deze theorie leerboeken zijn echte aanraders! Kies je voor lessen bij Verkeersschool Meurs? Je hebt de keus uit 1 examenlocaties: Eindhoven. Deze rijschool biedt ook rijles aan met een auto met automaat.

Telefoonnummer, adres en overige contactgegevens van Verkeersschool Meurs.

Deze school heeft een vestiging in Steensel. Op zoek naar de adresgegevens van deze school? Knegselseweg 2, 5524AA Steensel. Stuur ze een mailtje, [email protected]. Telefonisch contact met de rijschool? (040) 253 29 97, of 06 53 49 64 24. De rijschool beschikt over een eigen site, hierbij het adres: verkeersschoolmeurs.nl. Het KvK-nummer van deze school is: 170453800000. Deze school is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 6871U0.

Waar bezoek je Verkeersschool Meurs (kaart, routebeschrijving)?

Route naar de rijschool plannen? Gebruik onderstaande kaart.

Overige rijscholen in de buurt van Steensel.

Meer rijscholen? Hierbij een overzicht van alle Rijscholen in Steensel. Deze twee rijscholen zou je ook eens moeten bekijken: Autorijschool Inge Das t.h.o.d.n. NXXT en Wassenaar Rijopleiding.

Werk je bij de rijschool of ben je de eigenaar? Neem contact met ons op om extra informatie te laten plaatsen! Heb je hier rijles gevolgd? Deel je ervaring en help anderen de juiste rijschool te kiezen. Je vindt de review-functie helemaal onderin deze pagina, laat je mening achter!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden rijschool leads in te kopen, extra op te vallen met een premium-profiel of advertenties te plaatsen.

Specification: Verkeersschool Meurs

Slagingspercentage

69

Aantal examens

167

Auto

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Aanhangwagen achter auto

Beschikbaar

Motor

Beschikbaar

Scooter

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

(040) 253 29 97

Telefoon-nr

06 53 49 64 24

Website

verkeersschoolmeurs.nl

Adres

Knegselseweg 2

Postcode

5524AA

Plaats

Examenlocatie(s)

Eindhoven

KvK-nummer

170453800000

Rijschoolnummer

6871U0

Reviews

0.0
1
0
0
0
0

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  1. Jes

    in een keer geslaagd voor mijn auto rijbewijs. Goede rijschool voor inwoners vd regio!!!

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo