Dek Opleidingen B.V.

Op deze pagina vind je alles over Dek Opleidingen B.V..

Starten met praktijkles? Bij deze school kan dat met een motor, auto, aanhangwagen achter auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Dek Opleidingen B.V. ligt op 60%, 862 personen deden bij deze rijschool examen (rijbewijs B). Dek Opleidingen B.V. verzorgt ook beroepsleiding(en): bus, vrachtauto, aanhangwagen achter vrachtauto. Passen theorielessen beter bij je dan een leesboek? Deze rijschool biedt theoriecursus(sen) aan voor: motor, auto, bromfiets. Ga je voor les bij Dek Opleidingen B.V.? Je rij-examen doe je bij een van de 4 examenlocaties van CBR: Ritthem, Goes, Terneuzen, Bergen Op Zoom. Heb je bijzondere wensen? Deze school biedt ook rijlessen met een automaat personenauto. Binnenkort je theorie behalen? Bekijk hier je beste keus voor het auto theorie boek.

Telefoonnummer, adresgegevens en overige informatie van Dek Opleidingen B.V..

De school heet een locatie in Goes. Hierbij de adresgegevens van de school: Verrijn Stuartweg 16, 4462GE Goes. Heb je een vraag voor deze school? Dit is het e-mailadres: info@dek.nl. Neem telefonisch contact op met de rijschool, bereik de rijschool via (0113) 22 31 40. Ze hebben een eigen website met meer informatie. Hierbij het adres: dek.nl. Het KvK-nummer van de rijschool is 690910480000. Bij het CBR is de school bekend onder rijschoolnummer 5904G1.

In welke plaats vind ik Dek Opleidingen B.V. (route & kaart)?

Plan je route eenvoudig via onderstaande kaart.

Andere scholen in de buurt van Goes.

Hier vind je een overzicht van alle Rijscholen in Goes. Neem ook eens een kijkje bij deze twee rijscholen: Tim van der Ent t.h.o.d.n. NXXT en Rijbewijsteam Giel Wondergem.

Is dit jouw rijschool, of werk je er? Stuur ons een mailtje om meer informatie toe te laten voegen. Heb je hier rijles gehad? Deel je mening over de kwaliteit van de lessen, zo help je andere leerlingen om de juiste school te kiezen. Je vindt de review-functie onderaan de pagina, bedankt voor je review! We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Zorg dat je rijschool opvalt bij de juiste doelgroep: adverteren via Rijschoolspecialist is laagdrempelig, voordelig en zeer effectief! Klik op de link voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Dek Opleidingen B.V.

Slagingspercentage

60

Aantal examens

862

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Aanhangwagen achter auto

Beschikbaar

Motor

Beschikbaar

Motortheorie

Beschikbaar

Scootertheorie

Beschikbaar

Vrachtauto

Beschikbaar

Bus

Beschikbaar

E-mail

info@dek.nl

Telefoon

(0113) 22 31 40

Website

dek.nl

Adres

Verrijn Stuartweg 16

Postcode

4462GE

Plaats

Examenlocatie(s)

Ritthem, Goes, Terneuzen, Bergen Op Zoom

KvK-nummer

690910480000

Rijschoolnummer

5904G1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Dek Opleidingen B.V.”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Rijschoolspecialist.nl
Logo