Rijschool Barney

Alles wat je wilt weten over Rijschool Barney.

Klaar voor praktijkles? Deze school biedt lessen aan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Barney is 79%, 53 leerlingen deden bij deze school examen (rijbewijs B). Kies je ervoor lessen te volgen bij Rijschool Barney? Het afrijden is dan bij een van de 1 CBR afrijdlocaties: Goes. Heb je je theorie nog niet behaald? Ontdek dan hier het theorieboek scooter of auto.

Adres, contactgegevens en overige informatie over Rijschool Barney.

De school heeft een vestiging in Kloetinge. Op zoek naar adresgegevens? Boudewijn Buchlaan 9, 4481DV Kloetinge. Heb je een vraag voor de rijschool? Stel ‘m via dit mailadres: [email protected]. Voor telefonisch contact bel je met 06 46 71 28 39. De rijschool beschikt over een eigen website, hierbij: rijschoolbarney.nl. Natuurlijk is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 201432520000. Deze school is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 8464X0.

Waar vind ik Rijschool Barney precies?

Gebruik de kaart hieronder om je route in te plannen.

Overige scholen in de buurt van Kloetinge.

Alle rijscholen in de regio bekijken? Klik hier voor alle Rijscholen in Kloetinge. Deze twee scholen zijn ook het bekijken waard: Autorijschool Theo en Rianneke en RijBwijs.

Ben je de eigenaar van deze rijschool, of werk je er? Stuur ons een bericht om extra informatie over de rijschool toe te laten voegen. Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Gaten in je agenda? Vul je klantenbestand aan door door een advertentie te laten plaatsen.

Specification: Rijschool Barney

Slagingspercentage

79

Aantal examens

53

Auto

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon-nr

06 46 71 28 39

Website

rijschoolbarney.nl

Adres

Boudewijn Buchlaan 9

Postcode

4481DV

Plaats

Examenlocatie(s)

Goes

KvK-nummer

201432520000

Rijschoolnummer

8464X0

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Barney”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo