Rijschool Barney

Alle gegevens over Rijschool Barney.

Starten met praktijklessen? Bij deze school kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Barney is 77%, 44 leerlingen deden examen bij de rijschool (rijbewijs B). Start je met les bij Rijschool Barney? Je examen doe je bij een van de 1 CBR examenlocaties: Goes. Binnenkort je theorie halen? Check hier je beste keus voor het theorieboek voor het scooter of auto rijbewijs.

Adres, contactgegevens en overige informatie over Rijschool Barney.

De rijschool is gevestigd in Kloetinge. Op zoek naar de adresgegevens van de school? Boudewijn Buchlaan 9, 4481DV Kloetinge. Stuur ze een mailtje, info@rijschoolbarney.nl. De school is telefonisch bereikbaar op 06 46 71 28 39. De school beschikt over een eigen website, hierbij het adres: rijschoolbarney.nl. Uiteraard is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 201432520000. Bij het CBR is deze school bekend onder rijschoolnummer 8464X0.

Waar zit Rijschool Barney precies?

Route plannen? Gebruik onderstaande kaart!

Overige rijscholen in de regio Kloetinge.

Bekijk hier alle Rijscholen in Kloetinge. Je zou deze rijscholen ook eens moeten bekijken: Rijschool Jan D en Autorijless.

Werk je bij deze rijschool, of ben je de eigenaar? Om extra informatie toe te laten voegen kun je ons een berichtje sturen. Heb jij je theorie- of praktijkles bij de rijschool gevolgd? Laat je review achter en help andere leerlingen de juiste rijschool te kiezen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te adverteren of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: Rijschool Barney

Slagingspercentage

77

Aantal examens

44

Auto

Beschikbaar

E-mail

info@rijschoolbarney.nl

Telefoon-nr

06 46 71 28 39

Website

rijschoolbarney.nl

Adres

Boudewijn Buchlaan 9

Postcode

4481DV

Plaats

Examenlocatie(s)

Goes

KvK-nummer

201432520000

Rijschoolnummer

8464X0

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Barney”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo