Rijschool Barney

Alle gegevens van Rijschool Barney.

Klaar voor de praktijk? Je praktijklessen volg je met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Barney ligt op 73%, 33 personen deden examen (rijbewijs B). Begin je met rijles bij Rijschool Barney? Dan heb je de keuze uit 1 CBR-afrijdlocaties: Goes. Theorie nog niet behaald? Ontdek dan hier het auto theorieboek.

Adresgegevens en telefoonnummer van Rijschool Barney.

Deze rijschool heeft een locatie in Kloetinge. Dit zijn de adresgegevens van deze school: Boudewijn Buchlaan 9, 4481DV Kloetinge. Heb je een vraag voor deze rijschool? Dit is het e-mailadres: info@rijschoolbarney.nl. Telefonisch contact? Bel de rijschool op 06 46 71 28 39. De rijschool beschikt over een eigen website: rijschoolbarney.nl. Uiteraard is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 201432520000. Bij het CBR is de school bekend onder rijschoolnummer 8464X0.

Waar bezoek ik Rijschool Barney (kaart, routebeschrijving)?

Klik op onderstaande kaart om direct je route naar de rijschool te plannen of extra foto’s te bekijken.

Overige scholen in de buurt van Kloetinge.

Andere rijscholen bekijken? Klik hier voor een overzicht van alle Rijscholen in Kloetinge. Deze twee rijscholen zou je ook eens moeten bekijken: Rijschool XLR8 en Hindriks Verkeersopleidingen.

Ben je eigenaar of werknemer van deze school? Stuur ons even een bericht om meer info toe te laten voegen. Heb je hier rijles gehad? Deel je mening over de kwaliteit van de lessen, zo help je andere leerlingen om de juiste school te kiezen. Je vindt de review-functie onderaan de pagina, bedankt voor je review! We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Meer informatie over de extra mogelijkheden die Rijschoolspecialist biedt, lees je op deze pagina over adverteermogelijkheden.

Specification: Rijschool Barney

Slagingspercentage

73

Aantal examens

33

Auto

Beschikbaar

E-mail

info@rijschoolbarney.nl

Telefoon-nr

06 46 71 28 39

Website

rijschoolbarney.nl

Adres

Boudewijn Buchlaan 9

Postcode

4481DV

Plaats

Examenlocatie(s)

Goes

KvK-nummer

201432520000

Rijschoolnummer

8464X0

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Barney”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo