Autorijvaardigheid

Alle details over Autorijvaardigheid.

Praktijklessen biedt deze rijschool aan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijvaardigheid ligt op 57%, 23 personen deden examen bij deze rijschool (rijbewijs B). Eerst je theorie halen? Deze rijschool geeft theorieles voor: auto. Wil je je goed voorbereiden op je rijlessen? Ga direct aan de slag met online theorie-training. Op zoek naar de beste theorieboeken? We hebben een top 3 voor je samengesteld, doe er je voordeel mee. Begin je met rijles bij Autorijvaardigheid? Dan heb je keus uit 1 CBR afrijdlocaties: Goes.

Beschikt deze school over keurmerken?

Bij deze school ben je in goede handen, ze beschikken over een BOVAG;VRB-keurmerk. Opleiders die een keurmerk hebben moeten doorgaans aan verschillende strenge eisen voldoen. Zo weet jij als leerling zeker dat je lessen van hoge kwaliteit mag verwachten.

Adresgegevens, telefoonnummer en overige informatie over Autorijvaardigheid.

De school heet een locatie in Goes. De adresgegevens: Anjelierstraat 20, 4461PP Goes. Stuur ze meteen een bericht: [email protected]. Iemand van de rijschool spreken? Bel (0113) 21 42 80, of 06 40 54 24 35. Voor meer informatie kijk je op de website van deze rijschool: autorijvaardigheid.com. Natuurlijk is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 230446120000. Bij het CBR is de rijschool bekend met rijschoolnummer 8473F6.

In welke plaats zit Autorijvaardigheid precies?

Route plannen? Gebruik onderstaande kaart!

Andere rijscholen in de regio Goes.

Meer rijscholen vergelijken? Bekijk hier alle Rijscholen in Goes. Deze rijscholen zijn ook het bekijken waard: Rijschool Barney en Rijles Ben.

Ben je de eigenaar van of medewerker bij deze school? Neem even contact op om extra informatie aan de pagina toe te laten voegen. Rijles gehad bij deze rijschool? Deel je ervaringen in een review en help anderen de juiste keuze te maken. Je kunt je review onderin deze pagina plaatsen.

Lees hier meer over de adverteermogelijkheden die Rijschoolspecialist biedt.

Specification: Autorijvaardigheid

Slagingspercentage

57

Aantal examens

23

Keurmerk

BOVAG;VRB

BOVAG

Ja

VRB

Ja

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Aangepaste auto

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

(0113) 21 42 80

Telefoon-nr

06 40 54 24 35

Website

autorijvaardigheid.com

Adres

Anjelierstraat 20

Postcode

4461PP

Plaats

Examenlocatie(s)

Goes

KvK-nummer

230446120000

Rijschoolnummer

8473F6

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijvaardigheid”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo