Autorijvaardigheid

Alles over Autorijvaardigheid.

Toe aan praktijklessen? Deze rijschool biedt praktijklessen met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijvaardigheid is 64%, 14 personen deden examen bij deze school (rijbewijs B). Deze rijschool biedt de volgende theoriecursus(sen) aan: auto. Ga je van start met rijles bij Autorijvaardigheid? Je hebt voor het afrijden keus uit 1 CBR locaties: Goes. Heb je speciale wensen? Deze rijschool biedt ook rijlessen met een aangepaste auto, automaat personenauto. Binnenkort je theorie halen? Vind hier je beste keus voor het theorie boek voor de scooter of auto.

Adresgegevens, telefoonnummer en overige informatie van Autorijvaardigheid.

Je vindt deze rijschool in Goes. Op zoek naar de adresgegevens? Anjelierstraat 20, 4461PP Goes. Stuur ze meteen een bericht: info@autorijvaardigheid.com. Even bellen? Je bereikt de school op telefoonnummer (0113) 21 42 80, of 06 40 54 24 35. De rijschool beschikt over een eigen site, hierbij het adres: autorijvaardigheid.com. Het KvK-nummer van de rijschool is: 230446120000. Bij het CBR is deze rijschool bekend met rijschoolnummer 8473F6.

In welke plaats zit Autorijvaardigheid precies?

Plan eenvoudig je route via onderstaande kaart.

Andere scholen in de buurt van Goes.

Meer rijscholen? Hier vind je een overzicht van alle Rijscholen in Goes. Neem ook even een kijkje bij deze rijscholen: De Zwolse Rijopleider en Autorijschool Jabrane.

Is dit jouw rijschool, of ben je er in dienst? Stuur ons een berichtje om extra informatie of foto’s aan de pagina toe te laten voegen. Heb je hier lessen gevolgd? Help anderen door je ervaring te delen! Onderin deze pagina kun je een review achterlaten met jouw ervaringen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te adverteren of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: Autorijvaardigheid

Slagingspercentage

64

Aantal examens

14

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Aangepaste auto

Beschikbaar

E-mail

info@autorijvaardigheid.com

Telefoon

(0113) 21 42 80

Telefoon-nr

06 40 54 24 35

Website

autorijvaardigheid.com

Adres

Anjelierstraat 20

Postcode

4461PP

Plaats

Examenlocatie(s)

Goes

KvK-nummer

230446120000

Rijschoolnummer

8473F6

Reviews

0.0
3
0
0
0
0

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  1. Ruben

    Autisme voor mij is altijd een grote blokkade geweest in de omgang met onvoorspelbare situaties. Ik vind het daarom fijn om alles in hokjes te plaatsen. Echter zijn in het verkeer niet overal richtlijnen voor en is een deel ook inschattingsvermogen. Het eerste pakte ik snel op, het laatste niet. Marc Corbijn wist hier echter heel goed mee om te gaan. Hij praat rustig en duidelijk en herkende heel snel mijn grootste valkuilen. Een rijles instructeur met veel kennis maar ook inlevingsvermogen. Hoewel de rijlessen uitdagend waren, viel het praktijkexamen in vergelijking reuze mee. Een sterke aanrader dus voor mensen met faalangst of een stoornis zoals ik, maar ook gewoon voor mensen die duidelijkheid en een prettige sfeer op prijs te stellen.

  2. Niels Hoekman

    Fatsoenlijk en professioneel. Geslaagd op een goede manier. marc Corbijn als rij instructeur gehad. Ik raad het zeker aan.!

  3. Yiwen Shen

    Ik heb 3 rijscholen geprobeerd, en ik had het geluk om de instructeurs van Autorijvaardigheid (Henk en Marc) te hebben. Ze zijn geduldig en ervaren. Ik heb veel geleerd en raad hun diensten echt aan. En ik ben geslaagd 🙂

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo