Autorijvaardigheid Goes ⇒ Reviews, ervaringen & contact

Autorijvaardigheid

Alles wat je wilt weten over Autorijvaardigheid.

Bij deze rijschool behaal je je rijbewijs voor een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijvaardigheid ligt op 57%, 21 personen legden examen af (rijbewijs B). Deze rijschool biedt de volgende theoriecursus(sen) aan: auto. Wil je je goed voorbereiden op je rijlessen? Ga direct aan de slag met online theorie-training. Op zoek naar het beste theorieboek? Wij zochten het voor je uit, check de top 3! Rijles volgen bij Autorijvaardigheid? Je examen doe je bij één van de 1 CBR-examenlocaties: Goes. Deze rijschool biedt ook rijlessen aan met een aangepaste auto, automaat personenauto.

Auto theorieboek, online oefenen & gratis proeflessen

Goedkoop je autorijbewijs halen? Bekijk de links hieronder! Schaf het best geteste theorieboek aan, oefen je theorie gratis online of maak gebruik van een gratis proefles in jouw regio.

Beschikt deze rijschool over keurmerken?

Deze rijschool beschikt over een BOVAG, VRB-keurmerk. Rijscholen die een keurmerk hebben, moeten doorgaans aan verschillende strenge voorwaarden voldoen. Als leerling heb je daar profijt van: je mag een hoge leskwaliteit verwachten van een dergelijke rijschool.

Contactgegevens, adres en overige info over Autorijvaardigheid.

De school is gevestigd in Goes. Hierbij de adresgegevens van de school: Anjelierstraat 20, 4461PP Goes. Neem contact op met de rijschool om je eerste proefles in te plannen, het e-mailadres is: [email protected]. Bellen? Het telefoonnummer is: (0113) 21 42 80, of 06 40 54 24 35. Ze hebben een eigen site met meer informatie. Hierbij het adres: autorijvaardigheid.com. Natuurlijk is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 230446120000. Bij het CBR is de school bekend onder rijschoolnummer 8473F6.

In welke plaats zit Autorijvaardigheid (kaart en route)?

Gebruik de kaart hieronder om je route in te plannen.

Nog meer rijscholen in Goes.

Meer rijscholen uit de regio vergelijken? Bekijk hier alle Rijscholen in Goes. Check ook deze twee rijscholen: Rijschool Willemien en Autorijschool Theo en Rianneke.

Werk je bij deze school, of ben je de eigenaar? Neem even contact op om meer informatie te laten plaatsen! Heb je hier rijles gehad? Deel je mening over de kwaliteit van de lessen, zo help je andere leerlingen om de juiste school te kiezen. Je vindt de review-functie onderaan de pagina, bedankt voor je review! We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Lees hier meer over rijschool adverteren.

Specification: Autorijvaardigheid

Slagingspercentage

57

Aantal examens

21

BOVAG

Ja

VRB

Ja

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Aangepaste auto

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

06 40 54 24 35

Website

autorijvaardigheid.com

Adres

Anjelierstraat 20

Postcode

4461PP

Plaats

Examenlocatie(s)

Goes

KvK-nummer

230446120000

Rijschoolnummer

8473F6

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijvaardigheid”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo