Autorijvaardigheid

(2 klantbeoordelingen)

Alles op een rijtje over Autorijvaardigheid.

Praktijkles volgen bij deze rijschool? Je lest met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijvaardigheid ligt op 63%, 46 leerlingen deden examen bij de school (rijbewijs B). Kun je wat hulp gebruiken voor het theorie-examen? Deze rijschool biedt theoriecursus(sen) voor: auto. Begin je met rijles bij Autorijvaardigheid? Je hebt de keus uit 2 examenlocaties van CBR: Vlissingen, Goes. Heb je bijzondere wensen? Deze school biedt ook lessen met een aangepaste auto, automaat personenauto. Zo snel mogelijk je theorie certicaat behalen? Bekijk hier je beste keus voor het theorie auto boek.

Telefoonnummer, adresgegevens en overige informatie van Autorijvaardigheid.

De school heet een locatie in Goes. Hierbij de adresgegevens van de rijschool: Anjelierstraat 20, 4461PP Goes. Neem contact op met de rijschool om je eerste proefles in te plannen, het e-mailadres is: info@autorijvaardigheid.com. Ze zijn telefonisch bereikbaar op: (0113) 21 42 80, of 06 40 54 24 35. Ze hebben een eigen site met meer informatie. Hierbij het adres: autorijvaardigheid.com. Natuurlijk is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 230446120000. De school is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 8473F6.

In welke plaats vind ik Autorijvaardigheid?

Gebruik de kaart hieronder eenvoudig om je route naar de rijschool in te plannen.

Nog meer rijscholen in de regio Goes.

Bekijk hier meer Rijscholen in Goes. Deze rijscholen zou je ook eens moeten bekijken: Autorijschool Dirven en Rijschool Walcheren.

Werk je bij deze school, of ben je de eigenaar? Neem even contact op om meer informatie te laten plaatsen! Rijlessen gevolgd bij deze school? Vertel ons wat je ervan vond in een korte review. Help andere leerlingen de juiste keuze te maken! Je vindt het reviewveld helemaal onderaan deze pagina. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Meer leerlingen binnenhalen? Adverteer je rijschool op Rijschoolspecialist. Bekijk de adverteren-pagina voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Autorijvaardigheid

Slagingspercentage

63

Aantal examens

46

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Aangepaste auto

Beschikbaar

E-mail

info@autorijvaardigheid.com

Telefoon

(0113) 21 42 80

Telefoon-nr

06 40 54 24 35

Website

autorijvaardigheid.com

Adres

Anjelierstraat 20

Postcode

4461PP

Plaats

Examenlocatie(s)

Vlissingen, Goes

KvK-nummer

230446120000

Rijschoolnummer

8473F6

2 reviews for Autorijvaardigheid

5.0
2
0
0
0
0

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  1. Niels Hoekman

    Fatsoenlijk en professioneel. Geslaagd op een goede manier. marc Corbijn als rij instructeur gehad. Ik raad het zeker aan.!

  2. Yiwen Shen

    Ik heb 3 rijscholen geprobeerd, en ik had het geluk om de instructeurs van Autorijvaardigheid (Henk en Marc) te hebben. Ze zijn geduldig en ervaren. Ik heb veel geleerd en raad hun diensten echt aan. En ik ben geslaagd 🙂

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo