Autorijvaardigheid

Alles over Autorijvaardigheid.

Praktijkles volgen? Bij deze rijschool kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijvaardigheid is 71%, 24 personen legden examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Heb je speciale wensen? Deze rijschool biedt ook rijlessen met een aangepaste auto, automaat personenauto. De rijschool biedt de volgende theorieopleiding(en) aan: auto. Kies je ervoor te lessen bij Autorijvaardigheid? Afrijden doe je bij een van de 1 examenlocatie van het CBR: Goes. Deze rijschool biedt ook rijlessen aan met een aangepaste auto, automaat personenauto.

Heeft de rijschool een keurmerk?

Over de leskwaliteit hoef je je bij deze school geen zorgen te maken, ze beschikken over een VRB-keurmerk. Opleiders die een dergelijk keurmerk dragen, moeten aan verschillende voorwaarden voldoen. Als leerling profiteer je daarvan: je mag extra kwaliteit verwachten!

Adres, contactgegevens en overige informatie van Autorijvaardigheid.

Je vindt de rijschool in Goes. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van de school: Anjelierstraat 20, 4461PP Goes. Heb je een vraag voor de rijschool? Dit is het e-mailadres: [email protected]. Ze zijn telefonisch bereikbaar op: (0113) 21 42 80, of 06 40 54 24 35. Ze hebben een eigen site, hierbij het adres: autorijvaardigheid.com. Het KvK-nummer van de school is: 230446120000. Bij het CBR is deze school bekend met rijschoolnummer 8473F6.

Waar zit Autorijvaardigheid (route & kaart)?

Gebruik de kaart hieronder om je route in te plannen.

Andere rijscholen in de buurt van Goes.

Mocht je meer rijscholen uit de regio willen bekijken, hier alle Rijscholen in Goes. Bekijk ook deze twee rijscholen uit dezelfde regio: Autorijschool RVB en Rijschool Barney.

Ben je eigenaar van deze rijschool, of ben je er werknemer? Klik op de link om extra informatie te laten toevoegen. Heb jij je theorie- of praktijkles bij de rijschool gevolgd? Laat je review achter en help andere leerlingen de juiste rijschool te kiezen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Extra opvallen? Via Rijschoolspecialist maak je op een voordelige manier rijschool reclame. Zorg voor een unieke profielpagina inclusief eigen beschrijving en foto’s of adverteer!

Specification: Autorijvaardigheid

Slagingspercentage

71

Aantal examens

24

VRB

Ja

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Aangepaste auto

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

(0113) 21 42 80

Telefoon-nr

06 40 54 24 35

Website

autorijvaardigheid.com

Adres

Anjelierstraat 20

Postcode

4461PP

Plaats

Examenlocatie(s)

Goes

KvK-nummer

230446120000

Rijschoolnummer

8473F6

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijvaardigheid”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo