Verkeersschool Fred Blommaert

Lees meer over Verkeersschool Fred Blommaert.

Gelijk praktijkles volgen? Deze rijschool biedt praktijklessen met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Verkeersschool Fred Blommaert ligt op 47%, 74 leerlingen deden bij deze rijschool examen (rijbewijs B). De rijschool biedt de volgende theorieopleiding(en) aan: auto. Praktijkles volgen bij Verkeersschool Fred Blommaert? Dan heb je de keus uit 2 CBR examenlocaties: Goes, Bergen Op Zoom. Theorie nog niet in de pocket? Bekijk hier onze keuze voor het theorie boek voor het autorijbewijs.

Telefoonnummer, adresgegevens & overige info over Verkeersschool Fred Blommaert.

Deze rijschool heeft een locatie in Zierikzee. Op zoek naar de adresgegevens van de school? Steenbank 42, 4301ZR Zierikzee. Bellen? Het telefoonnummer is (0111) 42 00 03. De rijschool is ingeschreven bij het KvK onder nummer 220404770000. Bij het CBR is deze school bekend met rijschoolnummer 7014A7.

Waar bezoek ik Verkeersschool Fred Blommaert precies?

Via onderstaande kaart plan je gemakkelijk je route of bekijk je extra foto’s van de rijschool.

Alle rijscholen in Zierikzee.

Andere rijscholen bekijken? Klik hier voor een overzicht van alle Rijscholen in Zierikzee. Je zou deze twee rijscholen ook eens moeten bekijken: Autorijschool De Nieuweweg en Autorijschool Frans Stael.

Werk je bij de rijschool of ben je de eigenaar? Neem contact met ons op om extra informatie te laten plaatsen! Heb je hier rijles gevolgd? Deel je ervaring en help anderen de juiste rijschool te kiezen. Je vindt de review-functie helemaal onderin deze pagina, laat je mening achter! Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te advertere of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: Verkeersschool Fred Blommaert

Slagingspercentage

47

Aantal examens

74

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Telefoon

(0111) 42 00 03

Adres

Steenbank 42

Postcode

4301ZR

Plaats

Examenlocatie(s)

Goes, Bergen Op Zoom

KvK-nummer

220404770000

Rijschoolnummer

7014A7

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Verkeersschool Fred Blommaert”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

There are no reviews yet.

Verkeersschool Fred Blommaert
Verkeersschool Fred Blommaert

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo