Rijschool Versnelling

Op deze pagina vind je alles over Rijschool Versnelling.

Praktijkles gaan volgen? Bij deze rijschool kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Versnelling is 60%, 5 personen deden examen bij deze school (rijbewijs B). Ga je voor les bij Rijschool Versnelling? Je hebt de keus uit 1 examenlocaties: Amsterdam. Binnenkort je theorie behalen? Vind hier je beste keus voor het theorie boek voor de scooter, motor of auto.

Adres, contactgegevens en overige informatie van Rijschool Versnelling.

Deze school heeft een locatie in Amsterdam. Hierbij de adresgegevens van de rijschool: Tweede Oosterparkstraat 63A, 1091HW Amsterdam. Bellen? Het telefoonnummer is: 06 48 58 71 00. Het KvK-nummer van de school is 831383310000. Bij het CBR is de rijschool bekend onder rijschoolnummer 7139F6.

In welke plaats zit Rijschool Versnelling (routebeschrijving en kaart)?

Via onderstaande kaart plan je gemakkelijk je route of bekijk je extra foto’s van de rijschool.

Andere rijscholen in de regio Amsterdam.

Meer rijscholen uit de regio vergelijken? Check hier alle Rijscholen in Amsterdam. Neem ook even een kijkje bij deze rijscholen: Elias Sharaf Rijschool en Osseforth Opleidingen.

Ben je de eigenaar van deze rijschool, of werk je er? Stuur ons een bericht om extra informatie over de rijschool toe te laten voegen. Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Lees hier meer over rijschool adverteren.

Specification: Rijschool Versnelling

Slagingspercentage

60

Aantal examens

5

Telefoon-nr

06 48 58 71 00

Adres

Tweede Oosterparkstraat 63A

Postcode

1091HW

Plaats

Examenlocatie(s)

Amsterdam

KvK-nummer

831383310000

Rijschoolnummer

7139F6

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Versnelling”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo