Rijschool Versnelling

Alles wat je wilt weten over Rijschool Versnelling.

Klaar voor praktijkles? Deze rijschool biedt lessen aan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Versnelling ligt op 50%, 4 leerlingen deden bij deze school examen (rijbewijs B). Ga je lessen volgen bij Rijschool Versnelling? Rij-examen doe je bij een van de 1 CBR afrijdlocaties: Amsterdam. Heb je je theorie nog niet gehaald? Ontdek dan hier het theorie boek voor de scooter, auto of motor.

Telefoonnummer, adresgegevens & overige info over Rijschool Versnelling.

Je vindt de school in Amsterdam. Dit zijn de adresgegevens: Tweede Oosterparkstraat 63A, 1091HW Amsterdam. De rijschool is telefonisch te bereiken op 06 48 58 71 00. Het KvK-nummer van de school is 831383310000. Deze school is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 7139F6.

Waar zit Rijschool Versnelling?

Gebruik onderstaande kaart om je route naar de rijschool te plannen.

Overige rijscholen in regio Amsterdam.

Meer rijscholen? Hierbij een overzicht van alle Rijscholen in Amsterdam. Deze rijscholen zou je ook eens moeten bekijken: Autorijschool Amrit en Rijschool de specialist.

Ben je eigenaar van deze rijschool, of ben je er werknemer? Klik op de link om extra informatie te laten toevoegen. Heb jij hier rijles gevolgd? Help andere leerlingen door onderaan de pagina je ervaringen te delen. Gebruik je echte naam en mailadres: we verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Meer leerlingen binnenhalen? Adverteer je rijschool op Rijschoolspecialist. Bekijk de adverteren-pagina voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Rijschool Versnelling

Slagingspercentage

50

Aantal examens

4

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 48 58 71 00

Adres

Tweede Oosterparkstraat 63A

Postcode

1091HW

Plaats

Examenlocatie(s)

Amsterdam

KvK-nummer

831383310000

Rijschoolnummer

7139F6

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Versnelling”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo