Auto- en motorrijschool www.rvv.nl

Alle informatie die je nodig hebt over Auto- en motorrijschool www.rvv.nl.

Praktijklessen volgen? De rijschool biedt praktijklessen met een motor, auto, aanhangwagen achter auto, bromfiets. Het gemiddelde slagingspercentage van Auto- en motorrijschool www.rvv.nl ligt op 78%, 9 leerlingen legden een examen af (rijbewijs B). Liever een theoriecursus dan een theorieboek? Deze rijschool biedt theoriecursus(sen) aan voor: motor, auto, bromfiets. Kies je voor les bij Auto- en motorrijschool www.rvv.nl? Je kiest uit 1 examenlocaties: Amsterdam. Theorie certificaat nog niet in de pocket? Bekijk hier het beste auto theorieboek.

Telefoonnummer en adresgegevens van Auto- en motorrijschool www.rvv.nl.

Deze rijschool is gevestigd in Amsterdam. Op zoek naar de adresgegevens? Haarlemmerplein 41, 1013HR Amsterdam. Stuur ze meteen een bericht: ik-wil-rijles@rvv.nl. Telefonisch contact? Je bereikt de rijschool op telefoonnummer 06 54 77 07 70, of 06 54 77 07 70. Ze hebben een eigen site met meer informatie. Hierbij het adres: rvv.nl. Natuurlijk is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 390607260001. Bij het CBR is de rijschool bekend onder rijschoolnummer 6546N7.

Wat is de locatie van Auto- en motorrijschool www.rvv.nl (kaart, routebeschrijving)?

Gebruik de kaart hieronder om je route te plannen.

Andere rijscholen in de buurt van Amsterdam.

Andere rijscholen bekijken? Klik hier voor een overzicht van alle Rijscholen in Amsterdam. Deze twee rijscholen zijn ook het bekijken waard: Rijschool Versnelling en Autorijschool Amrit.

Is dit jouw rijschool, of werk je er? Stuur ons een mailtje om meer informatie toe te laten voegen. Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Als rijschoolhouder kun je via Rijschoolspecialist je rijschool adverteren, of op andere manieren opvallen. Klik op de link voor meer informatie over deze mogelijkheden.

Specification: Auto- en motorrijschool www.rvv.nl

Slagingspercentage

78

Aantal examens

9

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Aanhangwagen achter auto

Beschikbaar

Motor

Beschikbaar

Motortheorie

Beschikbaar

Scooter

Beschikbaar

Scootertheorie

Beschikbaar

E-mail

ik-wil-rijles@rvv.nl

Telefoon

06 54 77 07 70

Telefoon-nr

06 54 77 07 70

Website

rvv.nl

Adres

Haarlemmerplein 41

Postcode

1013HR

Plaats

Examenlocatie(s)

Amsterdam

KvK-nummer

390607260001

Rijschoolnummer

6546N7

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Auto- en motorrijschool www.rvv.nl”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Auto- en motorrijschool www.rvv.nl
Auto- en motorrijschool www.rvv.nl

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo