Rijschool Spencer

Alles op een rijtje over Rijschool Spencer.

Klaar voor je eerste rijles? Deze rijschool lest met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Spencer ligt op 75%, 16 leerlingen legden een examen af (rijbewijs B). Les volgen bij Rijschool Spencer? Afrijden doe je uiteindelijk bij een van de 3 CBR locaties: Amsterdam, Eemnes, Utrecht. Heb je je theorie nog niet behaald? Ontdek dan hier het theorieboek scooter of auto.

Telefoonnummer, adresgegevens en overige informatie van Rijschool Spencer.

Deze rijschool heeft een locatie in Loenen Aan De Vecht. Op zoek naar de adresgegevens van deze rijschool? Hunthum 44, 3632XN Loenen Aan De Vecht. Bellen kan, het telefoonnummer is 06 12 50 28 25. Natuurlijk is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 302015890000. Bij het CBR is de school bekend onder rijschoolnummer 4670W8.

In welke plaats vind ik Rijschool Spencer (kaart en route)?

Gebruik de kaart hieronder eenvoudig om je route naar de rijschool in te plannen.

Nog meer rijscholen in Loenen Aan De Vecht.

Meer rijscholen? Hierbij een overzicht van alle Rijscholen in Loenen Aan De Vecht. Check ook deze rijscholen: Rijschool Leuk en Rijschool Jelle Broek.

Is dit jouw rijschool, of ben je hier werknemer? Neem contact met ons op om extra informatie toe te laten voegen! Als jij bij deze rijschool theorie- of praktijklessen hebt gevolgd, horen we graag hoe dat je is bevallen. Laat onderaan de pagina je review achter. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te adverteren of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: Rijschool Spencer

Slagingspercentage

75

Aantal examens

16

Telefoon

06 12 50 28 25

Adres

Hunthum 44

Postcode

3632XN

Plaats

Examenlocatie(s)

Amsterdam, Eemnes, Utrecht

KvK-nummer

302015890000

Rijschoolnummer

4670W8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Spencer”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo