Rijschool Ria

Lees meer over Rijschool Ria.

Klaar voor praktijkles? Deze rijschool biedt lessen aan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Ria is 100%, 1 leerlingen deden examen bij de school (rijbewijs B). Ga je van start met rijles bij Rijschool Ria? Je rij-examen leg je af bij een van de 1 CBR-examenlocaties: Hoogeveen. Binnenkort je theorie halen? Check hier je beste keus voor het theorie boek rijbewijs b.

Adres, contactgegevens en overige informatie over Rijschool Ria.

De rijschool is te vinden in Hoogeveen. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van deze school: Bentinckslaan 110, 7902GJ Hoogeveen. Bel de rijschool op, 06 55 88 81 41. Natuurlijk is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 081830100000. De rijschool is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 7012H8.

Waar bezoek ik Rijschool Ria precies?

Gebruik onderstaande kaart om je route te plannen.

Overige scholen in regio Hoogeveen.

Meer rijscholen vergelijken? Bekijk hier alle Rijscholen in Hoogeveen. Deze twee rijscholen zijn ook het bekijken waard: Verkeersschool Timmer en Rijschool Acht.

Werk je bij deze rijschool, of ben je de eigenaar? Om extra informatie toe te laten voegen kun je ons een berichtje sturen. Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Extra opvallen? Via Rijschoolspecialist maak je op een voordelige manier rijschool reclame. Zorg voor een unieke profielpagina inclusief eigen beschrijving en foto’s of adverteer!

Specification: Rijschool Ria

Slagingspercentage

100

Aantal examens

1

Telefoon

06 55 88 81 41

Adres

Bentinckslaan 110

Postcode

7902GJ

Plaats

Examenlocatie(s)

Hoogeveen

KvK-nummer

081830100000

Rijschoolnummer

7012H8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Ria”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo