Auto- En Motorrijschool Zweers

Alle details over Auto- En Motorrijschool Zweers.

Praktijklessen volg je bij deze school met een motor, auto, aanhangwagen achter auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Auto- En Motorrijschool Zweers is 31%, 13 leerlingen legden een examen af bij deze school (rijbewijs B). Hulp nodig bij je theorie? Deze rijschool biedt theoriecursus(sen) voor: auto. Ga je van start met rijles bij Auto- En Motorrijschool Zweers? Dan kies je uit 1 examenlocaties: Hoogeveen. Theorie nog niet gehaald? Ontdek dan hier het theorieboek.

Telefoonnummer en adresgegevens van Auto- En Motorrijschool Zweers.

De school heet een locatie in Hardenberg. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van deze school: Rustenbergherstraat 9, 7771CM Hardenberg. Dit is het e-mailadres van de school: [email protected]. Eventjes bellen? Je bereikt de rijschool op telefoonnummer (0523) 26 45 00. Voor meer info kijk je op de website van de rijschool: rijschoolzweers.nl. Het KvK-nummer van de school is: 050258080000. De rijschool is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 1572Z1.

Waar bezoek je Auto- En Motorrijschool Zweers?

Gebruik onderstaande kaart om je route naar de rijschool te plannen.

Nog meer rijscholen in regio Hardenberg.

Meer rijscholen? Klik hier voor alle Rijscholen in Hardenberg. Deze rijscholen zijn ook het bekijken waard: TripleChoice en Autorijschool Hiemstra.

Werk je bij deze rijschool of ben je de eigenaar? Neem contact met ons op om meer informatie toe te laten voegen. Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te advertere of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: Auto- En Motorrijschool Zweers

Slagingspercentage

31

Aantal examens

13

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Aanhangwagen achter auto

Beschikbaar

Motor

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

(0523) 26 45 00

Website

rijschoolzweers.nl

Adres

Rustenbergherstraat 9

Postcode

7771CM

Plaats

Examenlocatie(s)

Hoogeveen

KvK-nummer

050258080000

Rijschoolnummer

1572Z1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Auto- En Motorrijschool Zweers”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

There are no reviews yet.

Auto- En Motorrijschool Zweers
Auto- En Motorrijschool Zweers

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo