Auto- En Motorrijschool Zweers

Alle details over Auto- En Motorrijschool Zweers.

Praktijklessen volgen? De rijschool biedt praktijklessen met een motor, auto, aanhangwagen achter auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Auto- En Motorrijschool Zweers ligt op 38%, 8 leerlingen legden een examen af bij deze school (rijbewijs B). Deze rijschool biedt theoriepakket(ten) voor: auto. Start je met les bij Auto- En Motorrijschool Zweers? Dan heb je de keus uit 1 examenlocaties: Hoogeveen. Je theorie nog niet behaald? Bekijk hier onze keuze voor het theorie boek rijbewijs.

Adres, contactgegevens en overige informatie over Auto- En Motorrijschool Zweers.

Je vindt de rijschool in Hardenberg. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van de rijschool: Rustenbergherstraat 9, 7771CM Hardenberg. Neem contact op met de rijschool om je eerste proefles in te plannen, het e-mailadres is: info@rijschoolzweers.nl. Voor telefonisch contact bel je met (0523) 26 45 00. Deze school heeft een eigen site: rijschoolzweers.nl. Het KvK-nummer van de school is: 050258080000. Bij het CBR is de school bekend met rijschoolnummer 1572Z1.

In welke plaats vind je Auto- En Motorrijschool Zweers (kaart, routebeschrijving)?

Via de kaart hieronder plan je gemakkelijk je route naar de rijschool.

Nog meer rijscholen in regio Hardenberg.

Meer rijscholen? Klik hier voor alle Rijscholen in Hardenberg. Deze rijscholen zou je ook eens moeten bekijken: Verkeersschool Mattemburgh B.V. en Rijschool Carla Hagens.

Ben je eigenaar van deze rijschool, of ben je er werknemer? Klik op de link om extra informatie te laten toevoegen. Heb je hier rijles gehad? Deel je mening over de kwaliteit van de lessen, zo help je andere leerlingen om de juiste school te kiezen. Je vindt de review-functie onderaan de pagina, bedankt voor je review! We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Meer informatie over de extra mogelijkheden die Rijschoolspecialist biedt, lees je op deze pagina over adverteermogelijkheden.

Specification: Auto- En Motorrijschool Zweers

Slagingspercentage

38

Aantal examens

8

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Aanhangwagen achter auto

Beschikbaar

Motor

Beschikbaar

E-mail

info@rijschoolzweers.nl

Telefoon

(0523) 26 45 00

Website

rijschoolzweers.nl

Adres

Rustenbergherstraat 9

Postcode

7771CM

Plaats

Examenlocatie(s)

Hoogeveen

KvK-nummer

050258080000

Rijschoolnummer

1572Z1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Auto- En Motorrijschool Zweers”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Auto- En Motorrijschool Zweers
Auto- En Motorrijschool Zweers

Rijschoolspecialist.nl
Logo