Rijschool Fons

Lees meer over Rijschool Fons.

Klaar voor praktijklessen? Deze rijschool biedt les aan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Fons ligt op 66%, 44 leerlingen legden examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Zet de eerste stap richting je rijbewijs, ga direct aan de slag met een gratis theorie-cursus om je optimaal op het CBR-examen voor te bereiden! Op zoek naar het beste theorieboek? Wij zochten het voor je uit, check de top 3! (Praktijk)les volgen bij Rijschool Fons? Je kiest uit 1 CBR examenlocaties: Hoogeveen.

Heeft de rijschool een keurmerk?

Maak je over de leskwaliteit maar geen zorgen, deze rijschool beschikt over een VRB-keurmerk. Rijscholen met een keurmerk moeten aan strenge voorwaarden voldoen. Als leerling profiteer je daarvan: je mag extra kwaliteit verwachten!

Telefoonnummer, adresgegevens & overige info over Rijschool Fons.

De rijschool heeft een vestiging in Schuinesloot. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van deze rijschool: Schuineslootweg 4, 7777RA Schuinesloot. Bellen kan, het telefoonnummer is 06 46 48 64 51. Het KvK-nummer van deze rijschool is 545189700000. Deze school is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 2096F5.

Waar bezoek ik Rijschool Fons (route & kaart)?

Gebruik onderstaande kaart om je route naar de rijschool te plannen.

Overige rijscholen in de regio Schuinesloot.

Bekijk alle Rijscholen in Schuinesloot. Neem ook eens een kijkje bij deze twee rijscholen: Verkeersschool Manon en Autorijschool Richard Schuinder.

Werk je bij deze rijschool of is het jouw bedrijf? Neem contact met ons op om extra info of foto’s te laten toevoegen. Heb je hier rijles gehad? Deel je mening over de kwaliteit van de lessen, zo help je andere leerlingen om de juiste school te kiezen. Je vindt de review-functie onderaan de pagina, bedankt voor je review!

Meer leerlingen binnenhalen? Adverteer je rijschool op Rijschoolspecialist of koop voordelig leads in. Bekijk de adverteren-pagina voor meer informatie over deze diensten.

Specification: Rijschool Fons

Slagingspercentage

66

Aantal examens

44

Keurmerk

VRB

VRB

Ja

Auto

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 46 48 64 51

Adres

Schuineslootweg 4

Postcode

7777RA

Plaats

Examenlocatie(s)

Hoogeveen

KvK-nummer

545189700000

Rijschoolnummer

2096F5

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Fons”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo