Rijschool Fons

Ontdek alles over Rijschool Fons.

Praktijkles gaan volgen bij deze school? Je lest dan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Fons is 100%, 13 personen deden examen bij deze rijschool (rijbewijs BE). Heb je speciale wensen? Deze school biedt ook rijles met een automaat personenauto. Kies je voor les bij Rijschool Fons? Je rij-examen leg je af bij een van de 2 CBR examenlocaties: Hoogeveen, Zwolle. Deze rijschool biedt ook rijles in een automaat personenauto.

Heeft de rijschool keurmerken?

Met de kwaliteit zit het wel goed bij deze school, ze beschikken over een VRB-keurmerk. Scholen met een keurmerk moeten aan allerlei voorwaarden voldoen. Jij als leerling hebt daar natuurlijk profijt van: je mag een hoge leskwaliteit verwachten van een dergelijke rijschool.

Contactgegevens en telefoonnummer van Rijschool Fons.

Je vindt deze school in Schuinesloot. De adresgegevens zijn als volgt: Schuineslootweg 4, 7777RA Schuinesloot. De rijschool bellen? 06 46 48 64 51. De school is ingeschreven bij het KvK onder nummer 545189700000. Bij het CBR is de school bekend onder rijschoolnummer 2096F5.

In welke plaats zit Rijschool Fons precies?

Gebruik de kaart hieronder om je route te plannen.

Meer rijscholen in regio Schuinesloot.

Meer rijscholen? Hier een overzicht van alle Rijscholen in Schuinesloot. Deze scholen zijn ook het bekijken waard: Autorijschool Wim Bolding en Rijschool K Drive.

Werk je bij deze school, of ben je de eigenaar? Neem even contact op om meer informatie te laten plaatsen! Als jij bij deze rijschool theorie- of praktijklessen hebt gevolgd, horen we graag hoe dat je is bevallen. Laat onderaan de pagina je review achter. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Op een laagdrempelige manier adverteren? Kijk op deze pagina over rijschool leads en adverteren voor meer informatie.

Specification: Rijschool Fons

Slagingspercentage

100

Aantal examens

13

VRB

Ja

Auto

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 46 48 64 51

Adres

Schuineslootweg 4

Postcode

7777RA

Plaats

Examenlocatie(s)

Hoogeveen, Zwolle

KvK-nummer

545189700000

Rijschoolnummer

2096F5

Reviews

0.0
0
0
0
1
0

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  1. W. v d Stelt

    U zou Uw leerlingen moeten leren afstand te bewaren ik loop regelmatig een rondje in Schuinesloot en er was genoeg ruimte maar om dan vlak langs mij te moeten rijden vind ik niet nodig. Als ik een fietser zou zijn hoef ik ook niet de graskant in te gaan

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo