Rijschool Fons

Ontdek alles over Rijschool Fons.

Bij deze rijschool haal je je rijbewijs voor een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Fons ligt op 51%, 76 leerlingen deden examen (rijbewijs B). Ga je beginnen met rijles bij Rijschool Fons? Je kiest uit een van de 1 examenlocaties van het CBR: Hoogeveen. Heb je speciale wensen? Deze rijschool biedt ook rijlessen met een automaat personenauto. Theoriecertificaat nog niet in de pocket? Bekijk hier onze keus voor het theorie boek voor het motor of auto rijbewijs.

Telefoonnummer, adres en overige contactgegevens van Rijschool Fons.

Je vindt deze rijschool in Schuinesloot. Op zoek naar de adresgegevens van de rijschool? Schuineslootweg 4, 7777RA Schuinesloot. Telefonisch contact met de rijschool? 06 46 48 64 51. Het KvK-nummer van de school is 545189700000. De school is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 2096F5.

In welke plaats vind je Rijschool Fons?

Route naar de rijschool plannen? Gebruik onderstaande kaart.

Meer rijscholen in de regio Schuinesloot.

Klik hier voor alle Rijscholen in Schuinesloot. Deze scholen zijn ook het bekijken waard: Autorijschool Richard Schuinder en Autorijschool Theo Welmers.

Is dit jouw rijschool, of ben je hier werknemer? Neem contact met ons op om extra informatie toe te laten voegen! Heb jij je theorie- of praktijkles bij de rijschool gevolgd? Laat je review achter en help andere leerlingen de juiste rijschool te kiezen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te advertere of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: Rijschool Fons

Slagingspercentage

51

Aantal examens

76

Auto

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 46 48 64 51

Adres

Schuineslootweg 4

Postcode

7777RA

Plaats

Examenlocatie(s)

Hoogeveen

KvK-nummer

545189700000

Rijschoolnummer

2096F5

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Fons”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

There are no reviews yet.

Rijschoolspecialist.nl
Logo