Kreeft Opleidingen

Op deze pagina vind je alles over Kreeft Opleidingen.

Praktijkles gaan volgen? Bij deze school kan dat met een motor, auto, aanhangwagen achter auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Kreeft Opleidingen ligt op 58%, 118 personen deden examen bij deze rijschool (rijbewijs B). Kreeft Opleidingen biedt ook beroepsopleiding(en), bus,aanhangwagen achter bus,vrachtauto,aanhangwagen achter vrachtauto,taxi. Liever een theoriecursus dan een theorieboek? Deze rijschool biedt theoriecursus(sen) aan voor: motor, auto. Een goede voorbereiding tref je gewoon vanuit huis. Begin met online theorie examens om je optimaal voor te bereiden. Op zoek naar de beste theorieboeken? We hebben een top 3 voor je samengesteld, doe er je voordeel mee. Start je met les bij Kreeft Opleidingen? Dan heb je keus uit 1 CBR-afrijdlocaties: Hoogeveen. Deze rijschool biedt ook rijlessen aan met een automaat personenauto.

Beste auto theorieboek, gratis oefenen & rijles aanbiedingen

Goedkoop je autorijbewijs halen? Bekijk de links hieronder! Oefen je theorie gratis online, bestel het best geteste theorieboek via Bol.com of plan direct een 100% gratis proefles in!

Heeft de rijschool een keurmerk?

Maak je over de leskwaliteit maar geen zorgen, deze rijschool beschikt over een BOVAG-keurmerk. Scholen die een keurmerk dragen moeten aan verschillende voorwaarden voldoen. Voor jou als leerling betekent dat meer zekerheid en goede rijlessen.

Adres- en contactgegevens van Kreeft Opleidingen.

De rijschool heeft een vestiging in Hoogeveen. Op zoek naar de adresgegevens van de school? De Stroom 1, 7901TG Hoogeveen. Dit is het e-mailadres van de school: [email protected]. Je bereikt de rijschool per telefoon via (0528) 26 55 77. Ze hebben een eigen website met meer informatie. Hierbij het adres: kreeftopleidingen.nl. Natuurlijk is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 40213590000. De school is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 1178H1.

In welke plaats vind je Kreeft Opleidingen (routebeschrijving en kaart)?

Gebruik de kaart hieronder om je route in te plannen.

Alle rijscholen in Hoogeveen.

Meer rijscholen? Klik hier voor alle Rijscholen in Hoogeveen. Deze rijscholen zijn ook het bekijken waard: Autorijschool Avak en Autorijschool Theo Welmers.

Werk je bij deze rijschool, of ben je de eigenaar? Om extra informatie toe te laten voegen kun je ons een berichtje sturen. Heb jij bij deze school theorie- en/of praktijklessen gevolgd? Vertel ons onderaan deze pagina hoe dat je is bevallen, zo help je andere leerlingen met het maken van een slimme keus. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden rijschool leads in te kopen, extra op te vallen met een premium-profiel of advertenties te plaatsen.

Specification: Kreeft Opleidingen

Slagingspercentage

58

Aantal examens

118

BOVAG

Ja

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Aanhangwagen achter auto

Beschikbaar

Motor

Beschikbaar

Motortheorie

Beschikbaar

Taxi

Beschikbaar

Vrachtauto

Beschikbaar

Bus

Beschikbaar

Aanhangwagen achter bus

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Website

kreeftopleidingen.nl

Adres

De Stroom 1

Postcode

7901TG

Plaats

Examenlocatie(s)

Hoogeveen

KvK-nummer

40213590000

Rijschoolnummer

1178H1

Reviews

0.0
0
0
0
0
1

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  1. omid

    Afrader om jou motorrijlessen hier te doen! Rond de 3000euro kwijt en nog geen rijbewijs.naar wat ik gezien heb heb je minder dan 40% kans om te slagen. Heb zelfs 100% zaking percentage meegemaakt met meerdere leerlingen welke allemaal zakten met examen.Ben overgestapt naar ander rijschool, na 4 uur rijlessen heb ik meer geleerd dan in al mijn rijlessen bij kreeft en geslaagd bij de zelfde rij examinator. Hij schrok er zelfs van dat ik zoveel geld kwijt was bij kreeft.Ze hebben leuke motoren maar naar mijn ervaring mist er ontzettend veel aan de rijinstructeur. Oningeintreseerd en een beetje de tijd doden lijkt het wel. Ik raad het echt af en ik raad kreeft aan om rijinstructeur bij te scholen en of een ander aan te nemen, want dit is puur afzetterij,schandalig gewoon

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo