Kreeft Opleidingen

(1 klantbeoordeling)

Op deze pagina vind je alles over Kreeft Opleidingen.

Praktijklessen biedt deze rijschool aan met een motor, personenauto of personenauto met aanhanger. Het gemiddelde slagingspercentage van Kreeft Opleidingen ligt op 54%, 131 personen legden examen af. Je kunt bij deze school ook lessen volgen met een personenauto met automaat. Kreeft Opleidingen verzorgt ook beroepsopleiding(en), bus, bus met aanhanger, vrachtwagen, vrachtwagen met aanhanger of taxi. Als je bij deze school lest, is je examen bij een van de 2 CBR examenlocaties: Assen, Hoogeveen. Eerst theorieles volgen? Bij deze rijschool kan dat voor: motor of personenauto.

Welk keurmerk(en) heeft deze rijschool?

Deze rijschool beschikt over een BOVAG-keurmerk. Rijscholen met een keurmerk moeten aan verschillende voorwaarden voldoen. Als leerling mag je dus kwaliteit verwachten van een rijschool met keurmerk.

Telefoonnummer en contactgegevens van Kreeft Opleidingen.

De rijschool is gevestigd in Hoogeveen. Hier de adresgegevens van deze rijschool: De Stroom 1,7901TG Hoogeveen. Ga je voor een proefles? Neem contact op via info@kreeftopleidingen.nl. Als je liever telefonisch contact opneemt, bereik je de rijschool via (0528)265577. De rijschool heeft een eigen website: kreeftopleidingen.nl.Het KvK-nummer van Kreeft Opleidingen is 040213590000.

Waar vind ik Kreeft Opleidingen?

Klik op onderstaande Google Maps-kaart om direct je route naar de rijschool te plannen of extra foto’s te bekijken.

Alle andere rijscholen in Hoogeveen.

Mocht je meer rijscholen uit de regio willen bekijken, hier alle Rijscholen in Hoogeveen. Heb je deze twee rijscholen trouwens al bekeken? Taxiwerq Opleiding en Ontwikkeling, en Meneerverkeer Rijopleidingen.

Werk je bij deze rijschool of ben je de eigenaar? Neem contact met ons op om meer informatie toe te laten voegen. Heb je theorie- of praktijkles gevolgd bij deze rijschool? Laat onderin deze pagina een review achter en help anderen de juiste keuze te maken.

Specification: Kreeft Opleidingen

Praktijklessen

Motor,Personenauto,Personenauto met aanhanger

Theorielessen

Motor,Personenauto

Beroepsopleiding(en)

Bus,Bus met aanhanger,Vrachtwagen,Vrachtwagen met aanhanger,Taxi

Bijzonderheden

Automaat personenauto

Slagingspercentage

54

Aantal examens

131

Examenlocatie(s)

Assen, Hoogeveen

Website

http://www.kreeftopleidingen.nl

E-mailadres

info@kreeftopleidingen.nl

Telefoonnummer 1

(0528)265577

Adres

De Stroom 1

Postcode

7901TG

Plaats

KvK-nummer

040213590000

Keurmerk(en)

BOVAG-keurmerk

1 review for Kreeft Opleidingen

1.0
0
0
0
0
1

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  1. omid

    Afrader om jou motorrijlessen hier te doen! Rond de 3000euro kwijt en nog geen rijbewijs.naar wat ik gezien heb heb je minder dan 40% kans om te slagen. Heb zelfs 100% zaking percentage meegemaakt met meerdere leerlingen welke allemaal zakten met examen.Ben overgestapt naar ander rijschool, na 4 uur rijlessen heb ik meer geleerd dan in al mijn rijlessen bij kreeft en geslaagd bij de zelfde rij examinator. Hij schrok er zelfs van dat ik zoveel geld kwijt was bij kreeft.Ze hebben leuke motoren maar naar mijn ervaring mist er ontzettend veel aan de rijinstructeur. Oningeintreseerd en een beetje de tijd doden lijkt het wel. Ik raad het echt af en ik raad kreeft aan om rijinstructeur bij te scholen en of een ander aan te nemen, want dit is puur afzetterij,schandalig gewoon

 Rijschoolspecialist.nl
Logo