Kreeft Opleidingen

(1 klantbeoordeling)

Alle informatie die je nodig hebt over Kreeft Opleidingen.

Klaar voor praktijkles? Deze rijschool biedt lessen aan met een motor, auto, aanhangwagen achter auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Kreeft Opleidingen ligt op 74%, 226 leerlingen legden een examen af bij deze rijschool (rijbewijs C). Kreeft Opleidingen biedt ook beroepsopleiding(en): bus, aanhangwagen achter bus, vrachtauto, aanhangwagen achter vrachtauto, taxi. Deze rijschool biedt de volgende theorielessen aan: motor, auto. Bereid je goed op de rijles voor door je theoriekennis bij te spijkeren. Je kunt online direct aan de slag met theorie-examens. Nog geen theorieboek aangeschaft? Deze theorieboeken kwamen als beste uit onze test. Ga je lessen volgen bij Kreeft Opleidingen? Afrijden doe je bij een van de 2 examenlocaties: Leeuwarden, Hoogeveen.

Beschikt deze school over keurmerk(en)?

Maak je over de leskwaliteit maar geen zorgen bij deze rijschool, ze beschikken over een BOVAG-keurmerk. Scholen met een keurmerk moeten aan strenge voorwaarden voldoen. Als leerling ben je bij een dergelijke rijschool dus verzekerd van goede leskwaliteit.

Telefoonnummer en contactgegevens van Kreeft Opleidingen.

Deze school is gevestigd in Hoogeveen. Op zoek naar de adresgegevens van de rijschool? De Stroom 1, 7901TG Hoogeveen. Stuur ze een mailtje, [email protected]. Je bereikt de rijschool per telefoon via (0528) 26 55 77. De school beschikt over een eigen site: kreeftopleidingen.nl. Uiteraard is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 40213590000. De rijschool is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 1178H1.

In welke plaats vind ik Kreeft Opleidingen (route & kaart)?

Gebruik de kaart hieronder eenvoudig om je route naar de rijschool in te plannen.

Alle andere rijscholen in de regio Hoogeveen.

Meer bekijken? Check hier alle Rijscholen in Hoogeveen. Bekijk ook deze twee rijscholen uit dezelfde regio: Rijschool De Weg en Emanuel Coenen Rijopleidingen T.H.O.D.N NXXT.

Ben je de eigenaar van of medewerker bij deze school? Neem even contact op om extra informatie aan de pagina toe te laten voegen. Heb je hier rijles gevolgd? Help andere leerlingen door je ervaring te delen! Scrol naar beneden, je kunt je review helemaal onderaan deze pagina publiceren.

Als rijschoolhouder kun je via Rijschoolspecialist rijschool leads kopen, adverteren of op andere manieren opvallen. Klik op de link voor meer informatie over deze mogelijkheden.

Specification: Kreeft Opleidingen

Slagingspercentage

74

Aantal examens

226

BOVAG

Ja

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Aanhangwagen achter auto

Beschikbaar

Motor

Beschikbaar

Motortheorie

Beschikbaar

Taxi

Beschikbaar

Vrachtauto

Beschikbaar

Bus

Beschikbaar

Aanhangwagen achter bus

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

(0528) 26 55 77

Website

kreeftopleidingen.nl

Adres

De Stroom 1

Postcode

7901TG

Plaats

Examenlocatie(s)

Leeuwarden, Hoogeveen

KvK-nummer

40213590000

Rijschoolnummer

1178H1

1 review for Kreeft Opleidingen

1.0
0
0
0
0
1

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  1. omid

    Afrader om jou motorrijlessen hier te doen! Rond de 3000euro kwijt en nog geen rijbewijs.naar wat ik gezien heb heb je minder dan 40% kans om te slagen. Heb zelfs 100% zaking percentage meegemaakt met meerdere leerlingen welke allemaal zakten met examen.Ben overgestapt naar ander rijschool, na 4 uur rijlessen heb ik meer geleerd dan in al mijn rijlessen bij kreeft en geslaagd bij de zelfde rij examinator. Hij schrok er zelfs van dat ik zoveel geld kwijt was bij kreeft.Ze hebben leuke motoren maar naar mijn ervaring mist er ontzettend veel aan de rijinstructeur. Oningeintreseerd en een beetje de tijd doden lijkt het wel. Ik raad het echt af en ik raad kreeft aan om rijinstructeur bij te scholen en of een ander aan te nemen, want dit is puur afzetterij,schandalig gewoon

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo