Kreeft Opleidingen

Alle gegevens over Kreeft Opleidingen.

Bij deze school haal je je rijbewijs voor een motor, auto, aanhangwagen achter auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Kreeft Opleidingen ligt op 61%, 133 personen deden examen bij deze rijschool (rijbewijs B). Kreeft Opleidingen biedt ook opleiding(en) voor professionals: bus, aanhangwagen achter bus, vrachtauto, aanhangwagen achter vrachtauto, taxi. Heb je bijzondere wensen? Deze rijschool biedt ook les met een automaat personenauto. Past een cursus beter bij je dan een leesboek? Deze rijschool biedt theoriecursus(sen) aan voor: motor, auto. Rijles volgen bij Kreeft Opleidingen? Je rij-examen leg je af bij een van de 1 CBR afrijdlocaties: Hoogeveen. Deze rijschool biedt ook rijlessen aan met een automaat personenauto.

Heeft deze rijschool een keurmerk?

Bij deze rijschool ben je in goede handen, ze beschikken over een BOVAG-keurmerk. Rijscholen met een keurmerk moeten aan strenge voorwaarden voldoen. Als leerling mag je dus kwaliteit verwachten van een rijschool met keurmerk.

Adres, contactgegevens en overige informatie over Kreeft Opleidingen.

Deze school heeft een vestiging in Hoogeveen. De adresgegevens: De Stroom 1, 7901TG Hoogeveen. Heb je een vraag voor de rijschool? Stel ‘m via dit e-mailadres: [email protected]. Bellen? Het telefoonnummer is (0528) 26 55 77. Ze hebben een eigen website met meer informatie. Hierbij het adres: kreeftopleidingen.nl. Natuurlijk is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 040213590000. De rijschool is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 1178H1.

Wat is de locatie van Kreeft Opleidingen (kaart, routebeschrijving)?

Gebruik onderstaande kaart om je route te plannen.

Andere rijscholen bekijken? Klik hier voor een overzicht van alle Rijscholen in Hoogeveen. Neem ook even een kijkje bij deze rijscholen: Autorijschool Van der Pol en Rijschool De Weg.

Werk je bij deze rijschool of ben je de eigenaar? Neem contact met ons op om meer informatie toe te laten voegen. Heb jij bij deze school theorie- en/of praktijklessen gevolgd? Vertel ons onderaan deze pagina hoe dat je is bevallen, zo help je andere leerlingen met het maken van een slimme keus. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Zorg dat je rijschool opvalt bij de juiste doelgroep: adverteren via Rijschoolspecialist is laagdrempelig, voordelig en zeer effectief! Klik op de link voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Kreeft Opleidingen

Slagingspercentage

61

Aantal examens

133

BOVAG

Ja

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Aanhangwagen achter auto

Beschikbaar

Motor

Beschikbaar

Motortheorie

Beschikbaar

Taxi

Beschikbaar

Vrachtauto

Beschikbaar

Bus

Beschikbaar

Aanhangwagen achter bus

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

(0528) 26 55 77

Website

kreeftopleidingen.nl

Adres

De Stroom 1

Postcode

7901TG

Plaats

Examenlocatie(s)

Hoogeveen

KvK-nummer

040213590000

Rijschoolnummer

1178H1

Reviews

0.0
0
0
0
0
1

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  1. omid

    Afrader om jou motorrijlessen hier te doen! Rond de 3000euro kwijt en nog geen rijbewijs.naar wat ik gezien heb heb je minder dan 40% kans om te slagen. Heb zelfs 100% zaking percentage meegemaakt met meerdere leerlingen welke allemaal zakten met examen.Ben overgestapt naar ander rijschool, na 4 uur rijlessen heb ik meer geleerd dan in al mijn rijlessen bij kreeft en geslaagd bij de zelfde rij examinator. Hij schrok er zelfs van dat ik zoveel geld kwijt was bij kreeft.Ze hebben leuke motoren maar naar mijn ervaring mist er ontzettend veel aan de rijinstructeur. Oningeintreseerd en een beetje de tijd doden lijkt het wel. Ik raad het echt af en ik raad kreeft aan om rijinstructeur bij te scholen en of een ander aan te nemen, want dit is puur afzetterij,schandalig gewoon

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo