Kreeft Opleidingen

Ontdek alles over Kreeft Opleidingen.

Klaar voor je eerste rijles? Deze school lest met een motor, auto, aanhangwagen achter auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Kreeft Opleidingen ligt op 57%, 125 personen deden examen (rijbewijs B). Kreeft Opleidingen biedt ook beroepsopleiding(en), bus, aanhangwagen achter bus, vrachtauto, aanhangwagen achter vrachtauto, taxi. Kun je wat hulp gebruiken voor het theorie-examen? Deze rijschool biedt theoriecursus(sen) voor: motor, auto. Alvast starten met verkeerstheorie? Begin met online theorie examens en bereid je zo optimaal voor op het examen van het CBR. Theorieboeken kopen? Deze theorie leerboeken zijn echte aanraders! Ga je van start met les bij Kreeft Opleidingen? Je examen doe je bij één van de 1 examenlocaties: Hoogeveen.

Beschikt deze school over keurmerken?

Maak je over de leskwaliteit maar geen zorgen bij deze school, ze beschikken over een BOVAG-keurmerk. Scholen die een keurmerk dragen moeten aan strenge voorwaarden voldoen. Zo weet je als leerling dat je rijles van goede kwaliteit mag verwachten.

Adresgegevens en telefoonnummer van Kreeft Opleidingen.

Je vindt deze school in Hoogeveen. De adresgegevens: De Stroom 1, 7901TG Hoogeveen. Heb je een vraag voor de rijschool? Dit is het e-mailadres: [email protected]. Je bereikt de rijschool per telefoon via (0528) 26 55 77. De rijschool heeft een eigen website: kreeftopleidingen.nl. Natuurlijk is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 40213590000. Deze rijschool is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 1178H1.

In welke plaats vind ik Kreeft Opleidingen?

Route plannen? Gebruik onderstaande kaart!

Andere scholen in Hoogeveen.

Alle rijscholen in de regio bekijken? Klik hier voor alle Rijscholen in Hoogeveen. Check ook deze rijscholen: Wouko Snijder rijopleidingen en Rijschool Marwa.

Ben je eigenaar van deze rijschool, of werk je er? Klik hier om extra informatie toe te laten voegen! Heb je hier rijlessen gevolgd? Help anderen door onderin deze pagina je mening achter te laten.

Zorg dat je rijschool opvalt bij de juiste doelgroep: adverteren via Rijschoolspecialist is laagdrempelig, voordelig en zeer effectief! Klik op de link voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Kreeft Opleidingen

Slagingspercentage

57

Aantal examens

125

Keurmerk

BOVAG

BOVAG

Ja

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Aanhangwagen achter auto

Beschikbaar

Motor

Beschikbaar

Motortheorie

Beschikbaar

Taxi

Beschikbaar

Vrachtauto

Beschikbaar

Bus

Beschikbaar

Aanhangwagen achter bus

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

(0528) 26 55 77

Website

kreeftopleidingen.nl

Adres

De Stroom 1

Postcode

7901TG

Plaats

Examenlocatie(s)

Hoogeveen

KvK-nummer

40213590000

Rijschoolnummer

1178H1

Reviews

0.0
0
0
0
0
1

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  1. omid

    Afrader om jou motorrijlessen hier te doen! Rond de 3000euro kwijt en nog geen rijbewijs.naar wat ik gezien heb heb je minder dan 40% kans om te slagen. Heb zelfs 100% zaking percentage meegemaakt met meerdere leerlingen welke allemaal zakten met examen.Ben overgestapt naar ander rijschool, na 4 uur rijlessen heb ik meer geleerd dan in al mijn rijlessen bij kreeft en geslaagd bij de zelfde rij examinator. Hij schrok er zelfs van dat ik zoveel geld kwijt was bij kreeft.Ze hebben leuke motoren maar naar mijn ervaring mist er ontzettend veel aan de rijinstructeur. Oningeintreseerd en een beetje de tijd doden lijkt het wel. Ik raad het echt af en ik raad kreeft aan om rijinstructeur bij te scholen en of een ander aan te nemen, want dit is puur afzetterij,schandalig gewoon

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo