Rijschool De Weg Hoogeveen ⇒ Reviews, ervaringen & contact

Rijschool De Weg

Alle gegevens van Rijschool De Weg.

Lessen volgen en examen doen bij deze rijschool? De rijschool biedt praktijklessen met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool De Weg is 58%, 143 leerlingen deden examen (rijbewijs B). Vandaag nog beginnen met het leren van de verkeerstheorie? Ga direct aan de slag met een gratis theorie cursus om je optimaal op het CBR theorie-examen voor te bereiden. Online theorieboek kopen? Deze 3 boeken zijn het lezen waard. Rijles volgen bij Rijschool De Weg? Je hebt de keus uit 2 examenlocaties van het CBR: Emmen, Hoogeveen. Deze rijschool biedt ook rijlessen aan met een automaat personenauto.

Auto theorieboek, auto theorie oefenen & aanbiedingen

Goedkoop je autorijbewijs halen? Bekijk de links hieronder. Oefen je theorie gratis online, bestel het best geteste theorieboek via Bol.com of plan direct een 100% gratis proefles in.

Telefoonnummer en contactgegevens van Rijschool De Weg.

De rijschool is te vinden in Hoogeveen. Op zoek naar de adresgegevens van deze school? Schutstraat 1891, 7907CE Hoogeveen. Heb je een vraag voor deze school? Dit is het e-mailadres: [email protected]. Iemand van de rijschool spreken? Bel (0528) 26 60 55, of 06 16 20 88 85. Natuurlijk is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 40410790001. Bij het CBR is de school bekend onder rijschoolnummer 4336F2.

Waar bezoek je Rijschool De Weg (route & kaart)?

Gebruik de kaart hieronder om je route te plannen.

Andere scholen in Hoogeveen.

Bekijk alle Rijscholen in Hoogeveen. Heb je deze rijscholen al bekeken? Autorijschool J. Groen en Rijschool Mark.

Is dit jouw rijschool, of ben je hier werknemer? Neem contact met ons op om extra informatie toe te laten voegen! Als je leerling bent geweest bij deze school horen we graag wat je ervan vond, je helpt anderen er enorm mee je ervaringen te delen. Je kunt je mening onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Zorg dat je rijschool opvalt bij de juiste doelgroep: adverteren via Rijschoolspecialist is laagdrempelig, voordelig en zeer effectief! Klik op de link voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Rijschool De Weg

Slagingspercentage

58

Aantal examens

143

Auto

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

06 16 20 88 85

Adres

Schutstraat 1891

Postcode

7907CE

Plaats

Examenlocatie(s)

Emmen, Hoogeveen

KvK-nummer

40410790001

Rijschoolnummer

4336F2

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool De Weg”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo